Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Νέες προοπτικές ανοίγονται,  τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ορισμένες προοπτικές για καλυτέρευση της αισθηματικής σας ζωής αρχίζουν να ξεπροβάλλουν σήμερα.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις για συνεργασίες ή συνεταιρισμούς θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας, γιατί ο περίγυρος σας καραδοκεί να σας υπονομεύσει.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί το αισθηματικό τομέα. Όσοι είστε μόνοι/μόνες  θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας να κινείστε όπως θέλετε.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κινηθείτε με δυναμισμό την σημερινή μέρα. Κάποιοι από τον οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τα πράγματα, γιατί έτσι και αλλιώς θα κάνετε αυτό που σας ικανοποιεί και σας εκφράζει.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους,  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σας.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μην κάνετε βίαιες κινήσεις και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις .

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μην ξοδεύετε ασυλλόγιστα τα χρήματα σας σε καταναλωτικές δαπάνες εν είδη ψυχοθεραπείας. Ως προς τα αισθηματικά σας, φερθείτε ρεαλιστικά αν θέλετε ο σύντροφος σας να εκφράσει τα συναισθήματα του.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί η βελτίωση που εύχεστε και ελπίζετε, αρκεί να έχετε υπομονή. Και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αρκεί να σταματήσετε να σπαταλάτε σε ανώφελες δαπάνες τα εισοδήματα σας.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Εκτός από εσωτερική αναταραχή και εκνευρισμό, αρνητικά θα είναι και τα επαγγελματικά σας θέματα. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Συζητήστε τα προβλήματα σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, φροντίστε όμως να κατεβάστε τους τόνους και να αποφύγετε λογομαχίες. Μόνο μέσα από μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Και σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον φαίνεται να υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση, που καλά θα κάνετε να την αγνοήσετε.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος

Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα με ηρεμία και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να οξύνουν τα πνεύματα και να πολώσουν το κλίμα.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας στα μελλοντικά σας σχέδια ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, εξηγήσετε τις θέσεις και απόψεις σας, και τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας  Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας σήμερα. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές και ίσως να χαλαρώσετε και να κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε πιεστικά σας προβλήματα.

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Αποφασίστε πρώτιστα τι είναι αυτό που θέλετε από τη σχέση σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας στον σύντροφό σας.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στην ζωή σας. Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, βγάζοντας σας από την απαισιόδοξη διάθεση, αναπτερώνοντας το ηθικό σας.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας χαλά τη διάθεση και επηρεάζει αρνητικά τις προσδοκίες του επαγγέλματος σας. Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις .

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μην επιχειρήσετε αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, τουλάχιστον όχι χωρίς σοβαρή σκέψη αναφορικά με το που θέλετε να οδηγήσετε τη σχέση σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά!
Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

 

Στα επαγγελματικά σας οι εξελίξεις θα είναι πολλές και απαιτείται ψυχραιμία και αποφυγή σπασμωδικών κινήσεων από την πλευρά σας. Οι απαισιόδοξες σκέψεις και οι αρνητικότητα θα χαλάσουν τη διάθεση του συντρόφου σας.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα φέρουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε λογομαχίες με το ταίρι σας ή έναν συνεταίρο/συνεργάτη, γιατί η ένταση δεν μπορεί να οδηγήσει παρά μόνο σε προβλήματα που δεν έχετε ανάγκη.

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων της σημερινής ημέρας. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές γεμάτες από αγάπη και τρυφερά συναισθήματα.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Απρόοπτες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα προοιωνίζει η μέρα! Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, καθώς και την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Αισθηματικές συγκρούσεις, ένταση και αρνητικό κλίμα θα επικρατήσει τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς για να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει ένταση και απρόοπτα, δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων στην προσωπική σας ζωή. Είναι καιρός για μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας!

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες και χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή, για να μην εκτραχύνετε τα πράγματα.

Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, γιατί θα είναι εις βάρος σας. Προσπαθήσετε να περάσετε με ήπιους τρόπους τις απόψεις σας, ελπίζοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδο θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα σήμερα. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά σας οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα μπορέσετε αυτές τις μέρες να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε καιρό.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Πέμπτη 01.06.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση) Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι σ…