Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2020

Παρασκευή 1.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Αρκετές οι ευκαιρίες και σήμερα, κάποια πράγματα όμως σας κρατάνε δέσμιους και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Κόψτε τα δεσμά με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό.

Σαββάτο 2.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση)

Δημιουργούνται κάποια περιθώρια για βελτίωση των επαγγελματικών σας και κάποια παράθυρα στην τύχη ανοίγουν. Επωφεληθείτε των επαφών σας για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Κυριακή 3.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Η υπομονή και η δεκτικότητα σας αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης που προκύπτουν, μπορούν να βρουν την λύση τους.

Δευτέρα 4.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Μια συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως να είναι αναπόφευκτη σήμερα, χειριστείτε όμως τα θέματα που θα προκύψουν με προσοχή, εάν θέλετε να βρείτε λύσεις…

Τρίτη 5.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή σήμερα! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

Τετάρτη 6.5.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Ανανεώνονται οι φιλοδοξίες σας στον τομέα της καριέρας, ενώ ο αισθησιασμός σας γίνεται ασυγκράτητος… Εκμεταλλευτείτε την μέρα και κάντε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, γιατί ποτέ δεν ξέρετε που θα σας βγάλουν.

Πέμπτη 7.5.2020 (Πανσέληνος στον Σκορπιό)

Η πλανητική συγκυρία μπορεί να σας δείξει με λίγο σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες που δεν γνωρίζατε ή προτιμούσατε να παριστάνετε ότι αγνοείτε… Σηκώστε τα μανίκια και ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα.

Παρασκευή 8.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Είστε πολύ ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας και υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε υπερβολικοί, κάτι που θα βλάψει την εικόνα σας.

Σαββάτο 9.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Γίνεστε εκνευριστικά λεπτολόγοι σήμερα, εκνευρίζοντας τους γύρω σας. Αυτό βέβαια θα σας προστατέψει σε ενδεχόμενες επιχειρηματικές ή επαγγελματικές συνομιλίες.

Κυριακή 10.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σήμερα που να αφορούν θέματα καριέρας και κυρίως επεκτάσεις ή νέες επενδύσεις. Θα χρειαστείτε πολλά περισσότερα στοιχεία από αυτά που διαθέτετε για να έχετε την πλήρη εικόνα της κατάστασης.

Δευτέρα 11.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

(Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο – Ανάδρομος μέχρι τις 29.9.2020)

Μπορεί η τύχη να μην είναι το δυνατό σας χαρτί, έχετε όμως την ευκαιρία, μέσα από την επικοινωνία να διαβλέψετε τις λύσεις που θα μπορούσαν να σας απαλλάξουν από κάποια χρόνια προβλήματα σας.

Τρίτη 12.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Χαρακτηρίζεστε από αρνητικότητα σήμερα. Όλα και όλοι σας φταίνε, από τον σύντροφο έως τους συνεργάτες σας. Πρέπει να όμως να μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς στην ζωή σας και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.

Τετάρτη 13.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

(Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους – Ανάδρομη μέχρι τις 25.6.2020)

Ίσως το στρες και μια πιθανή κατάθλιψη του τελευταίου καιρού να έβλαψαν τον οργανισμό σας και σήμερα θα αισθανθείτε πιθανών τις συνέπειες. Αντιμετωπίστε την ζωή με μια πιο θετική ματιά.

Πέμπτη 14.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

(Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος μέχρι 13.9.2020)

Η τάση σας για επικυριαρχία και η ανταγωνιστική σας διάθεση ίσως αποτελέσει την αιτία σήμερα, να υπάρξουν εντάσεις με τον σύντροφο σας. Υποχωρήστε στις απαιτήσεις σας και συμβιβαστείτε για να καταφέρετε να σημειώσετε βήματα προόδου.

Παρασκευή 15.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Δυσκολίες σας περιμένουν στην δουλειά σας κατά την σημερινή μέρα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να ατενίσετε το μέλλον μέσα από μια πιο θετική ματιά.

Σαββάτο 16.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία.

Κυριακή 17.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μην παρασύρεστε από το αίσθημα ευδαιμονίας και προκαλέσετε τριβές με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχει και πιο ήπιος τρόπος να εκφράσετε τις απόψεις και ιδέες σας.

Δευτέρα 18.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η μέρα έχει πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και αρκετά τα προβλήματα, με συνέπεια κάποια στιγμή να φτάνετε στα όρια σας. Μην τα βάζετε κάτω όμως, γιατί το κάθε πρόβλημα έχει την λύση του.

Τρίτη 19.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Δυσκολίες στην επικοινωνία πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα! Φανείτε ψύχραιμοι και κρατήστε χαμηλούς τόνους, για να μην τροφοδοτήσετε μια διαφαινόμενη ένταση.

Τετάρτη 20.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Αφεθείτε στον ρυθμό που θα δώσει η μέρα. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε το πρόγραμμα σας, γιατί άδικα θα εκνευριστείτε και ίσως να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα επιθυμούσατε.

Πέμπτη 21.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Το συναίσθημα θα είναι κυρίαρχο κατά την διάρκεια της μέρας και η ευαισθησία που επιδείξετε θα είναι αυτή που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε ένα αγαπημένο άτομο.

Παρασκευή 22.5.2020 (Νέα Σελήνη στους Διδύμους)

Αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, πάρτε τις απαραίτητες αποστάσεις και θα μπορέσετε να διακρίνετε καλύτερα όλες τις πτυχές τους και να δώσετε τις λύσεις που πρέπει.

Σάββατο 23.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Χαλαρή η σημερινή μέρα. Επιλέξτε να επενδύσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, εάν δεν σας πιάσει η τάση φυγής και απομόνωσης. Λίγη κοινωνικοποίηση δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.

Κυριακή 24.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Οι διαφορές εξομαλύνονται και η ηρεμία επιστρέφει στην ζωή σας. Επικεντρωθείτε στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων που έχουν καλή τύχη σήμερα.

Δευτέρα 25.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Ισορροπείτε μεταξύ του καλού και του κακού σήμερα, μεταξύ της τάσης σας να συγχωρήσετε ή να αγνοήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσετε με το ίδιο νόμισμα. Επενδύστε στην θετική πλευρά του εαυτού σας και δώστε τόπο στην οργή.

Τρίτη 26.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

Τετάρτη 27.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Δεν θα χαρακτηριζόταν μια ήρεμη μέρα η σημερινή. Στον εργασιακό σας χώρο εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα, με πιθανή ένταση μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών.

Πέμπτη 28.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Δεν είναι καλή η μέρα να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας! Υπάρχει αρκετή νευρικότητα στον αέρα και μπορεί να αιφνιδιασθείτε από τις αντιδράσεις του συντρόφου σας.

Παρασκευή 29.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Το κλίμα είναι λίγο πιο χαλαρό από ότι τις προηγούμενες μέρες. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Σαββάτο 30.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Σας απασχολούν σκέψεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας για να σας οδηγήσει με ασφάλεια. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Κυριακή 31.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και προσοχή για να μην αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον δυσκολίες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2022

Δευτέρα 01.08.2022 (Σελή…