Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Τα άστρα σήμερα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις. Υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που στέκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Το ένστικτο σας είναι αρκετά δυνατό για να βοηθήσει sτις αποφάσεις που θα πάρετε αναφορικά με το ταίρι σας.

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα  σας γεμίζει φοβίες και ανασφάλειες. Η απαισιοδοξία είναι όμως προσωρινή. Χρειάζεστε ξεκούραση.

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι παραμονεύει μια νέα γνωριμία, η οποία αργότερα ίσως εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια.

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.

Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται, αλλά μην βγάζετε συμπεράσματα από την αρχή. Στην πορεία θα φανούν τα θετικά.

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Κάντε μια ενδοσκόπηση. Ίσως κάποιοι από τους στόχους σας χρειάζονται αναθεώρηση. Τα όρια για δράση θα είναι στενά σήμερα.

Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί μια πιο θετική αύρα. Επικρατεί περισσότερη λογική και επιτέλους εκπληρώνονται τα σχέδια σας.

Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Οι ελεύθεροι να περιμένετε ένα καινούργιο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σας. Παραμείνετε επιφυλακτικοί και μην αφεθείτε, μέχρι να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του.

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν αρκετά…

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε. Ασχοληθείτε με την καλύτερη οργάνωση και τη αναζήτηση πληροφοριών, για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα.
Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή, μια και τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει ένταση και απρόοπτα, δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων.
Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Το σύμπαν προσπαθεί να σας καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σας βάζει. Ότι έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του, καλό θα ήταν να φύγει από κοντά σας. Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.

Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Επανεξετάστε τους στόχους σας. Ίσως να πρέπει κάτι να αναπροσαρμόσετε ή να διαγράψετε από τη ζωή κάτι που δεν σας εκφράζει πλέον…

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η επιθετικότητα σας οφείλεται στην ένταση και σε συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας… Αποδίδετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Σε επαγγελματικό επίπεδο κερδίζετε την εκτίμηση και λαμβάνετε τις ευχαριστίες για τις ικανότητές σας και την διπλωματία σας.

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Θα συναντήσετε κάποιες αντιδράσεις αν εκφράσετε τις απόψεις σας. Καλύτερα είναι να μην αποκαλύψετε τις προθέσεις σας και να τις δυναμώσετε με την θετική σας σκέψη.

Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Το περιβάλλον σας γίνεται ευχάριστο σήμερα με εποικοδομητικές συναντήσεις. Θα σας δοθούν και ευκαιρίες μέσα από ξαφνικές επαφές (ερωτικές – επαγγελματικές), γι αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά να τις «αρπάξετε»

Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες που χρειάζονται περισσότερη μελέτη και βάλτε ένα πρόγραμμα για να κλείσετε όσα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα μπορείτε.

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Είστε πολύ καλοί στην ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί, εάν αντί για μυϊκή δύναμη χρησιμοποιείτε την εγκεφαλική σας δύναμη. Όσο φιλοσοφείτε, τόσο περισσότερα περιθώρια για λύσεις υπάρχουν.

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Οι σχέσεις σας με συναδέλφους σας πάνε καλά, αποφύγετε ωστόσο συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές, μια και υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης.

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μην ξεσπάτε στην σχέση σας! Δε σας φταίει τίποτα. Αν μιλήσετε με ωραίο τρόπο και εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας με τακτ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνετε κατανοητοί.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Σήμερα ας μην γίνει το άγχος σας παράγοντας να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον που θα σας κάνουν να το μετανιώσετε. Κάποιο νομικό θέμα θα σας προβληματίσει…

Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Νέοι έρωτες ή η επισημοποίηση του είδη υπάρχοντος έρωτα σας, αλλάζουν την ζωή σας. Τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν θα αποβούν προς όφελος σας.

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διασκέδαση, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα.

Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαπληκτισμούς και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο, αισθηματικά και επαγγελματικά.

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…