Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για την προσπάθεια να εφαρμόσετε νέους κανόνες στην καθημερινή σας ρουτίνα. Η ημέρα είναι θετική για την ενεργό αλληλεπίδραση με φίλους, συναδέλφους και τους ομοϊδεάτες σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΕΚΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα πολύ λίγες καινοτόμες ιδέες σας θα περάσουν το τεστ της επιβίωσης! Αν είστε πειραματιστές, η αποφασιστικότητα και μια αντισυμβατική προσέγγιση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.  

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε την υγείας σας. Μην κάνετε κατάχρηση αλκοόλ ή ηρεμιστικών χαπιών και μη καταναλώνετε άγνωστα φάρμακα. Αποφύγετε να ξεκινήσετε σήμερα μια μακρά ιατρική θεραπεία ή κάποια εργασιακή διαδικασία. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η γνώμη ενώ συνεργάτης σας έχει μεγάλη σημασία για εσάς σήμερα. Η φήμη σας στα μάτια του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Εάν πρέπει να λάβετε μια κρίσιμη απόφαση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα έμπιστο σας πρόσωπο ή κάποιο ειδικό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει επίσης να κάνετε ότι είναι δυνατό σήμερα για να αποφύγετε τις καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αποξένωση μεταξύ σας και του συντρόφου σας! Προσαρμοστείτε σε οποιεσδήποτε συνθήκες!

ΤΡΙΤΗ 6.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα έργα που μετέχετε ως εταίρος ή μέτοχος ξαφνικά αλλάζουν. Ο διαπροσωπικές σχέσεις σας πρέπει να μπουν τώρα σε νέες βάσεις.  Οι αλλαγές θα επηρεάσουν πρώτα τις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και τις φιλίες σας. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ –  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι παρασκηνιακές δράσεις και οι προσπάθειες σας να κρυφτείτε πίσω από την πλάτη των άλλων τώρα δεν μπορούν να αποδώσουν. Μην προσπαθήσετε να αποφύγει τις ευθύνες σας  και να περιμένετε τα πράγματα να  γίνουν από μόνα τους .

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην βιάζεστε για να μπει σε ένα τρελό ρυθμό εργασίας σήμερα. Μερικές από τις προσπάθειές σας μπορεί να πάνε χαμένες με τον τρόπο αυτό. Μπορεί να παρασυρθείτε από τα όνειρά σας ή κάποιο από τους συναδέλφους σας. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όσοι από σας γεννήθηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου θα αισθάνονται σήμερα πιο σίγουροι και άνετοι. Αν έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, οι σκέψεις σας θα στροβιλίζονται γύρω από νέα σχέδια. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι μάλλον επιτυχής, αν σας αρέσει να ενεργείτε σύμφωνα με σχέδιο, μετά από σκέψη και με προσεκτικά βήματα. Αν ακούσετε τη γνώμη των άλλων, πολλές από τις σημερινές καλές πιθανότητες θα παραμείνουν αναξιοποίητες. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι λογικό να απέχετε από δηλώσεις εν βρασμώ ψυχής και από βιαστικές ενέργειες, ειδικά νωρίς το πρωί.  Θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια και το χρόνο σας, ξεκινώντας από το ξεκίνημα της μέρας. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για την οικογενειακές ή επαγγελματικές αλλαγές! Μπορεί να προκύψει μια παρεξήγηση ανάμεσα σε εσάς και τον προϊστάμενό σας, τους συνάδελφους σας ή με έναν από τους γονείς σας. Ο κίνδυνος μιας επαγγελματικής αποτυχίας είναι ορατός! 

ΤΡΙΤΗ 13.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η 13η Νοεμβρίου μπορεί να αισθανθείτε ότι αλλάζει δραματικά τη ζωή της οικογένειας σας και διαφοροποιεί τις επαφές σας με τους συγγενείς, τους φίλους και συμμάχους. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις γιατί μπορεί να μετανιώσετε στο άμεσο μέλλον.  

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, γιατί τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα. Την περίοδο αυτή ωστόσο έχετε την δυνατότητα να επανεξετάσετε την πορεία των σχέσεων σας και να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές.

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται από τα άτομα που πρέπει και αυτό σας δίνει ικανοποίηση και ανοίγει καινούργιες προοπτικές! Αποφύγετε ωστόσο να συνάψετε δεσμευτικές συμφωνίες την περίοδο αυτή!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να επιλέξετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις τις αντίστοιχες απαντήσεις… Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να βρεθείτε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε την κατάσταση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην επενδύετε άλλο σε έξοδα αυτοπροβολής. Είναι καιρός για οικονομία . Λένε ότι όταν κάποιος πιάσει πάτο, ο μόνος δρόμος που έχει να ακολουθήσει είναι η πορεία προς τα πάνω. Ήρθε η ώρα λοιπόν για την άνοδο!

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι παραμονεύει μια νέα γνωριμία, η οποία αργότερα ίσως εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια. Δεν έχετε να χάσετε κάτι, εκτός και αν είστε δεσμευμένοι…

ΤΡΙΤΗ 20.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 31.10)

Γνωρίζετε πώς να επωφελείστε από τα γεγονότα της ζωής σας. Ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία και τις γνώσεις σας για να καταφέρετε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Χρειάζεται μόνο υπομονή!

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι ελεύθεροι αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να βρεθούν μ έναν παλιό εραστή ή να κάνουν νέα γνωριμία με άτομο που θα τους προσφέρει  ασυνήθιστες ερωτικές στιγμές. Μην ενθουσιάζεστε όμως, γιατί θα κάνετε λανθασμένες επιλογές…

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην σας παίρνουν από κάτω τα προβλήματα! Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια, κάνοντας μικρά και καλά μελετημένα βήματα. Μην ξοδεύετε επίσης άσκοπα τα χρήματα σας, προκειμένου να εκτονωθείτε, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπόγειες διεργασίες και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και φέρνει απογοητεύσεις στη ζωή σας. Ίσως ήρθε η στιγμή για ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την τάση να είστε απόλυτοι, αναφορικά με τις επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας. Δεν έχετε σκοπό να αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας… Μπορεί όμως και να έχετε κάνει στρατηγικής σημασίας λάθη. Ακούστε τις απόψεις των γύρω σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όσοι είστε αδέσμευτοι, έχετε την κατάλληλη διάθεση να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους και να κάνετε νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα χαρούν τη συντροφιά του έτερου τους ήμισυ!

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ)

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με συνεργάτες ή συναδέλφους, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΤΡΙΤΗ 27.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ-ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 21.7)

Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία τους γύρω σας, αναφορικά με τα κίνητρα και τους σκοπούς τους. Αποφύγετε ωστόσο διαμάχες και λογομαχίες, γιατί μπορεί να κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα, εάν θέλετε να τα πάρετε πίσω.

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα αισθηματικά αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσείς αλλάζετε στάση ως προς  τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σας. Είναι θέμα χρόνου τώρα πια να βελτιωθεί το κλίμα της σχέσης σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε αυτήν την μέρα να κυλήσει χαλαρά και μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας με σαφείς στόχους και  κινήσεις, που όμως δεν θα είναι εις βάρους των γύρω σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…