Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

 

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για την προσπάθεια να εφαρμόσετε νέους κανόνες στην καθημερινή σας ρουτίνα. Η ημέρα είναι θετική για την ενεργό αλληλεπίδραση με φίλους, συναδέλφους και τους ομοϊδεάτες σας.

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα πολύ λίγες καινοτόμες ιδέες σας θα περάσουν το τεστ της επιβίωσης! Αν είστε πειραματιστές, η αποφασιστικότητα και μια αντισυμβατική προσέγγιση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.  

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε την υγείας σας. Μην κάνετε κατάχρηση αλκοόλ ή ηρεμιστικών χαπιών και μη καταναλώνετε άγνωστα φάρμακα. Αποφύγετε να ξεκινήσετε σήμερα μια μακρά ιατρική θεραπεία ή κάποια εργασιακή διαδικασία. 

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η γνώμη ενώ συνεργάτης σας έχει μεγάλη σημασία για εσάς σήμερα. Η φήμη σας στα μάτια του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Εάν πρέπει να λάβετε μια κρίσιμη απόφαση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα έμπιστο σας πρόσωπο ή κάποιο ειδικό.

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Θα πρέπει επίσης να κάνετε ότι είναι δυνατό σήμερα για να αποφύγετε τις καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αποξένωση μεταξύ σας και του συντρόφου σας! Προσαρμοστείτε σε οποιεσδήποτε συνθήκες!

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα έργα που μετέχετε ως εταίρος ή μέτοχος ξαφνικά αλλάζουν. Ο διαπροσωπικές σχέσεις σας πρέπει να μπουν τώρα σε νέες βάσεις.  Οι αλλαγές θα επηρεάσουν πρώτα τις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και τις φιλίες σας. 

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Οι παρασκηνιακές δράσεις και οι προσπάθειες σας να κρυφτείτε πίσω από την πλάτη των άλλων τώρα δεν μπορούν να αποδώσουν. Μην προσπαθήσετε να αποφύγει τις ευθύνες σας  και να περιμένετε τα πράγματα να  γίνουν από μόνα τους .

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Μην βιάζεστε για να μπει σε ένα τρελό ρυθμό εργασίας σήμερα. Μερικές από τις προσπάθειές σας μπορεί να πάνε χαμένες με τον τρόπο αυτό. Μπορεί να παρασυρθείτε από τα όνειρά σας ή κάποιο από τους συναδέλφους σας. 

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Όσοι από σας γεννήθηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου θα αισθάνονται σήμερα πιο σίγουροι και άνετοι. Αν έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, οι σκέψεις σας θα στροβιλίζονται γύρω από νέα σχέδια. 

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η μέρα είναι μάλλον επιτυχής, αν σας αρέσει να ενεργείτε σύμφωνα με σχέδιο, μετά από σκέψη και με προσεκτικά βήματα. Αν ακούσετε τη γνώμη των άλλων, πολλές από τις σημερινές καλές πιθανότητες θα παραμείνουν αναξιοποίητες. 

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Είναι λογικό να απέχετε από δηλώσεις εν βρασμώ ψυχής και από βιαστικές ενέργειες, ειδικά νωρίς το πρωί.  Θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια και το χρόνο σας, ξεκινώντας από το ξεκίνημα της μέρας. 

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για την οικογενειακές ή επαγγελματικές αλλαγές! Μπορεί να προκύψει μια παρεξήγηση ανάμεσα σε εσάς και τον προϊστάμενό σας, τους συνάδελφους σας ή με έναν από τους γονείς σας. Ο κίνδυνος μιας επαγγελματικής αποτυχίας είναι ορατός! 

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η 13η Σεπτεμβρίου μπορεί να αισθανθείτε ότι αλλάζει δραματικά τη ζωή της οικογένειας σας και διαφοροποιεί τις επαφές σας με τους συγγενείς, τους φίλους και συμμάχους. 

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, γιατί τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα. Μην μεταφέρετε επίσης την ένταση από την προσωπική σας ζωή στα επαγγελματικά σας!

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται από τα άτομα που πρέπει και αυτό σας δίνει ικανοποίηση και ανοίγει καινούργιες προοπτικές!

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να επιλέξετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις τις αντίστοιχες απαντήσεις… Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να βρεθείτε…

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε την κατάσταση.

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μην επενδύετε άλλο σε έξοδα αυτοπροβολής. Είναι καιρός για οικονομία . Λένε ότι όταν κάποιος πιάσει πάτο, ο μόνος δρόμος που έχει να ακολουθήσει είναι η πορεία προς τα πάνω. Ήρθε η ώρα λοιπόν για την άνοδο!

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι παραμονεύει μια νέα γνωριμία, η οποία αργότερα ίσως εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια. Δεν έχετε να χάσετε κάτι, εκτός και αν είστε δεσμευμένοι…

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Γνωρίζετε πώς να επωφελείστε από τα γεγονότα της ζωής σας. Ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία και τις γνώσεις σας για να καταφέρετε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Χρειάζεται μόνο υπομονή!

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Οι ελεύθεροι αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να βρεθούν μ έναν παλιό εραστή ή να κάνουν νέα γνωριμία με άτομο που θα τους προσφέρει  ασυνήθιστες ερωτικές στιγμές.

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Μην σας παίρνουν από κάτω τα προβλήματα! Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Μην ξοδεύετε επίσης άσκοπα τα χρήματα σας γιατί οι εποχές είναι δύσκολες…

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Υπόγειες διεργασίες και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Μήπως είναι καιρός να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας;

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Έχετε την τάση να είστε απόλυτοι, αναφορικά με τις επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας. Δεν έχετε σκοπό να αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας…

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Όσοι είστε αδέσμευτοι, έχετε την κατάλληλη διάθεση να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους και να κάνετε νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα χαρούν τη συντροφιά του έτερου τους ήμισυ!

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με συνεργάτες ή συναδέλφους.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες.

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα, εάν θέλετε να τα πάρετε πίσω.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Τα αισθηματικά αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσείς αλλάζετε στάση ως προς  τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σας. Είναι θέμα χρόνου τώρα πια να βελτιωθεί το κλίμα της σχέσης σας.

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Αφήστε αυτήν την μέρα να κυλήσει χαλαρά και μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας με σαφείς στόχους και  κινήσεις, που όμως δεν θα είναι εις βάρους των γύρω σας.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο καλύ…