Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 

Η υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική μέρα να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να κόψετε βλαβερές εξαρτήσεις και ίσως να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την ημερήσια άσκηση.

 

Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 

Η μέρα θα σας φέρει κάποια χρήματα από μια πηγή που δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Η μέρα προσφέρεται επίσης για ανοίγματα οικονομικά ή επαγγελματικά σε τομείς που δεν είχατε στις προτεραιότητες σας.

 

Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 

Έχετε επενδύσει δημιουργικότητα, ενέργεια και πάθος στην δουλειά σας και αυτό σας βοήθησε να φτάσετε στο σημείο που βρίσκεστε. Η σημερινή μέρα θα σας χαρίσει μια επιπλέον ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο …

 

Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 

Το άγχος και η ανησυχία για τις επαγγελματικές εξελίξεις σας έχει καταβάλλει τον τελευταίο καιρό. Μην φορτίζεστε ανώφελα με όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε υπό τις παρούσες οικονομικές συγκυρίες, γιατί αν μην τι άλλο, μια τέτοια στάση είναι αντιπαραγωγική.

 

 

Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 

Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας δώσουν νέα ώθηση, καθώς και την έμπνευση που χρειάζεστε για να μεγαλουργήσετε. Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για μελλοντικές επεκτάσεις, χωρίς να το ξέρετε…

 

 

Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι και ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας ή με το σημείο που έχετε οδηγήσει την ζωή σας, επαγγελματική ή προσωπική. Μήπως ήρθε η στιγμή να στραφείτε και σε πιο πνευματικές δραστηριότητες;

 

 

Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

 

Είναι μια από εκείνες τις μέρες που θέλετε να αποτραβηχτείτε και να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας. Η περισυλλογή θα σας βοηθήσει να πάρετε τις αποστάσεις που πρέπει από τα προβλήματα σας, καθώς και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

 

Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Η διάθεση σας χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό και έντονα αισθήματα αγάπης και έρωτα. Είναι ευκαιρία να περάσετε ένα υπέροχα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σας, να διαλύσετε τα σύννεφα που ίσως υπάρχουν στην σχέση σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

 

Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 

Κάποια δικά σας άτομα χρειάζονται την στήριξη σας σήμερα και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια. Θα σας εκνευρίσει το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας και να ξεβολευφτείτε.

 

 

Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

 

Προσοχή στο πορτοφόλι σας σήμερα! Έχετε την προδιάθεση να ξεφύγετε στις δαπάνες και καλό θα ήταν να περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα για να μην θέστε σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.

 

 

Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Μην σας παίρνουν οι δυσκολίες από κάτω. Επιστεφθείτε τις ικανότητες σας και με αποφασιστικότητα αλλά και πλάνο κινηθείτε για να εκπληρώστε τους στόχους σας. Όλα είναι στο χέρι σας…

 

 

Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Η ζωή σας έχει πάρει για τα καλά την ανιούσα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για όλα εκείνα που σας κρατούσαν ξάγρυπνους. Ευχαριστήστε την καλή σας τύχη!

 

 

Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

 

 

Πριν κάνετε κινήσεις που μπορεί να είναι καθοριστικές για το άμεσο μέλλον σας, καλό θα ήταν να χαλαρώσετε, παίρνοντας αποστάσεις από αυτό που σας απασχολεί και βλέποντας το πιο ψύχραιμα.

 

Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Θα έχετε μια έκτακτη εισροή χρημάτων! Φροντίστε να μην εξανεμίσετε τα χρήματα αυτά σε καταναλωτικές δαπάνες. Κάντε σωστή χρήση, γιατί το μέλλον είναι άδηλο…

 

 

Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Έχετε την τάση πολλές φορές να αναπολείτε με αγάπη το παρελθόν και να ξεχνιέστε σε σημείο να αποκόβεστε από το παρόν. Μια τέτοια μέρα είναι και η σημερινή.

 

 

Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 

Αισθάνεστε ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι και οι έγνοιες σας για τα οικονομικά σας αποτελούν παρελθόν. Κάποια πράγματα καταφέρατε να τα τακτοποιήσατε, χρειάζεται όμως συνεχής επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο…

 

 

Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 

Έντονο συναίσθημα συμπόνιας σας χαρακτηρίζει για τους ανθρώπους γύρω σας. Θα διαπιστώσετε ότι, εάν καταφέρετε να συμβιβαστείτε με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας, η ζωή σας θα αποκτήσει άλλα, πιο ευγενή ποιοτικά χαρακτηριστικά.

 

 

Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Για να μπορέσουν να σας βοηθήσουν οι γύρω σας αποτελεσματικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, θα πρέπει να ανοιχτείτε και να ζητήσετε την γνώμη ή την βοήθεια τους. Αφήστε τα πείσματα και την άποψη, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε πολύ καλύτερα μόνοι σας.

 

 

Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση να περισυλλογή! Φροντίστε τον εαυτό σας, προσφέρετε του την χαλάρωση που νομίζετε ότι σας κάνει καλό και φορτίστε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια, τουλάχιστον τις βραδινές ώρες.

 

 

Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Χαρείτε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, για όσους είναι δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι ίσως να κάνουν μια γνωριμία που θα τους φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα…

 

Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

Φροντίστε τα οικονομικά σας σήμερα, κάνοντας ένα πολύ καλό υπολογισμό των δαπανών που είναι απαραίτητες. Δεν θα ήταν σοφό να δανειστείτε απλά και μόνο επειδή σπαταλήσατε τα χρήματα σας…

 

Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε προσοχή στον οργανισμό σας.

 

 

Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες.

 

 

Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Δυσκολίες σας περιμένουν στην δουλειά σας κατά την σημερινή μέρα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να ατενίσετε το μέλλον μέσα από μια πιο θετική ματιά.

 

 

Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Έχετε αρκετή ενέργεια σήμερα και μια πιο θετική στάση ζωής. Θα έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προς την εκπλήρωση των στόχων σας, αρκεί να διατηρήσετε την αισιοδοξία και την ηρεμία σας.

 

 

Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Μια σπουδαία ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί, που αν την αδράξετε, θα μπορούσε να σας αλλάξει την ζωή! Με την δημιουργικότητα σας θα μπορούσατε να κάνετε την διαφορά και να ξεχωρίσετε από τους άλλους.

 

 

Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Προσέξτε την υγεία σας, γιατί υπάρχουν και οι γρίπες. Προληπτικά πάρτε καμία βιταμίνη, μήπως και προλάβετε τα χειρότερα.  Από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα φανείτε συνετοί αναφορικά με την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση…

 

 

 

Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Αύξησε την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες.

 

Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή και υπομονή.

 

 

Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 

 

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή και υπομονή.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…