Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική μέρα να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να κόψετε βλαβερές εξαρτήσεις και ίσως να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την ημερήσια άσκηση.

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η μέρα θα σας φέρει κάποια χρήματα από μια πηγή που δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Η μέρα προσφέρεται επίσης για ανοίγματα οικονομικά ή επαγγελματικά σε τομείς που δεν είχατε στις προτεραιότητες σας.

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Έχετε επενδύσει δημιουργικότητα, ενέργεια και πάθος στην δουλειά σας και αυτό σας βοήθησε να φτάσετε στο σημείο που βρίσκεστε. Η σημερινή μέρα θα σας χαρίσει μια επιπλέον ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο …

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το άγχος και η ανησυχία για τις επαγγελματικές εξελίξεις σας έχει καταβάλλει τον τελευταίο καιρό. Μην φορτίζεστε ανώφελα με όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε υπό τις παρούσες οικονομικές συγκυρίες, γιατί αν μην τι άλλο, μια τέτοια στάση είναι αντιπαραγωγική.

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας δώσουν νέα ώθηση, καθώς και την έμπνευση που χρειάζεστε για να μεγαλουργήσετε. Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για μελλοντικές επεκτάσεις, χωρίς να το ξέρετε…

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι και ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας ή με το σημείο που έχετε οδηγήσει την ζωή σας, επαγγελματική ή προσωπική. Μήπως ήρθε η στιγμή να στραφείτε και σε πιο πνευματικές δραστηριότητες?

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Είναι μια από εκείνες τις μέρες που θέλετε να αποτραβηχτείτε και να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας. Η περισυλλογή θα σας βοηθήσει να πάρετε τις αποστάσεις που πρέπει από τα προβλήματα σας, καθώς και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η διάθεση σας χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό και έντονα αισθήματα αγάπης και έρωτα. Είναι ευκαιρία να περάσετε ένα υπέροχα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σας, να διαλύσετε τα σύννεφα που ίσως υπάρχουν στην σχέση σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Κάποια δικά σας άτομα χρειάζονται την στήριξη σας σήμερα και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια. Θα σας εκνευρίσει το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας και να ξεβολευφτείτε.

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Προσοχή στο πορτοφόλι σας σήμερα! Έχετε την προδιάθεση να ξεφύγετε στις δαπάνες και καλό θα ήταν να περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα για να μην θέστε σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μην σας παίρνουν οι δυσκολίες από κάτω. Επιστεφθείτε τις ικανότητες σας και με αποφασιστικότητα αλλά και πλάνο κινηθείτε για να εκπληρώστε τους στόχους σας. Όλα είναι στο χέρι σας…

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η ζωή σας έχει πάρει για τα καλά την ανιούσα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για όλα εκείνα που σας κρατούσαν ξάγρυπνους. Ευχαριστήστε την καλή σας τύχη!

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Πριν κάνετε κινήσεις που μπορεί να είναι καθοριστικές για το άμεσο μέλλον σας, καλό θα ήταν να χαλαρώσετε, παίρνοντας αποστάσεις από αυτό που σας απασχολεί και βλέποντας το πιο ψύχραιμα.

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Θα έχετε μια έκτακτη εισροή χρημάτων! Φροντίστε να μην εξανεμίσετε τα χρήματα αυτά σε καταναλωτικές δαπάνες. Κάντε σωστή χρήση, γιατί το μέλλον είναι άδηλο…

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Έχετε την τάση πολλές φορές να αναπολείτε με αγάπη το παρελθόν και να ξεχνιέστε σε σημείο να αποκόβεστε από το παρόν. Μια τέτοια μέρα είναι και η σημερινή.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αισθάνεστε ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι και οι έγνοιες σας για τα οικονομικά σας αποτελούν παρελθόν. Κάποια πράγματα καταφέρατε να τα τακτοποιήσατε, χρειάζεται όμως συνεχής επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο…

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Έντονο συναίσθημα συμπόνιας σας χαρακτηρίζει για τους ανθρώπους γύρω σας. Θα διαπιστώσετε ότι, εάν καταφέρετε να συμβιβαστείτε με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας, η ζωή σας θα αποκτήσει άλλα, πιο ευγενή ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Για να μπορέσουν να σας βοηθήσουν οι γύρω σας αποτελεσματικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, θα πρέπει να ανοιχτείτε και να ζητήσετε την γνώμη ή την βοήθεια τους. Αφήστε τα πείσματα και την άποψη, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε πολύ καλύτερα μόνοι σας.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση να περισυλλογή! Φροντίστε τον εαυτό σας, προσφέρετε του την χαλάρωση που νομίζετε ότι σας κάνει καλό και φορτίστε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια, τουλάχιστον τις βραδινές ώρες.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Χαρείτε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, για όσους είναι δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι ίσως να κάνουν μια γνωριμία που θα τους φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα…

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Φροντίστε τα οικονομικά σας σήμερα, κάνοντας ένα πολύ καλό υπολογισμό των δαπανών που είναι απαραίτητες. Δεν θα ήταν σοφό να δανειστείτε απλά και μόνο επειδή σπαταλήσατε τα χρήματα σας…

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε προσοχή στον οργανισμό σας.

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες.

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Δυσκολίες σας περιμένουν στην δουλειά σας κατά την σημερινή μέρα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να ατενίσετε το μέλλον μέσα από μια πιο θετική ματιά.

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Έχετε αρκετή ενέργεια σήμερα και μια πιο θετική στάση ζωής. Θα έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προς την εκπλήρωση των στόχων σας, αρκεί να διατηρήσετε την αισιοδοξία και την ηρεμία σας.

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μια σπουδαία ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί, που αν την αδράξετε, θα μπορούσε να σας αλλάξει την ζωή! Με την δημιουργικότητα σας θα μπορούσατε να κάνετε την διαφορά και να ξεχωρίσετε από τους άλλους.

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσέξτε την υγεία σας, γιατί υπάρχουν και οι γρίπες. Προληπτικά πάρτε καμία βιταμίνη, μήπως και προλάβετε τα χειρότερα.  Από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα φανείτε συνετοί αναφορικά με την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση…

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Αύξησε την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες.

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή και υπομονή.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…