Παρθένος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Η διάθεση μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα είναι πεσμένη: Ο Ήλιος, που βρίσκεται στο 5ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας, είναι η αιτία. Στην περίπτωσή σας, οι διακοπές του νέου έτους θα έχουν ένα παρατεταμένο χαρακτήρα. Τα καλά νέα είναι ότι κανένας τον Ιανουάριο δεν θα απαιτήσει από εσάς εξαιρετικές αποδώσεις. Μην αναλάβετε νέα έργα πριν από την 21.1, όταν ο Ήλιος μετακομίζει στον 6ο  αστρολογικό σας οίκο, τον οίκο της εργασίας.

Όντας στο 5ο  οίκο μέχρι τις 20.1, θα σας δώσει αισιοδοξία και θα κάνει πιο αισθητή την  παρουσία σας στους άλλους. Θα αποδειχθεί ότι έχετε εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα γίνουν πιο ζεστές και φιλικές. Μερικοί από σας θα δείξετε μια νέα πλευρά του χαρακτήρα σας, η οποία θα προκαλέσει πολλή συμπάθεια.

Η εκτέλεση των καθημερινών καθηκόντων σας κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της τάξης και της πειθαρχίας, σας δοκιμάζει για την δύναμη και την αντοχή σας. Με τη δύναμη της θέλησης και επιδεικνύοντας έναν σταθερό και ισχυρό χαρακτήρα, πρέπει να δείξετε ότι αξίζετε τη θέση που κατέχετε και την στήριξη του πλανήτη.

Στον οικονομικό τομέα, ο πρώτος μήνας του νέου έτους δεν θα σας φέρει θεαματικές μεταβολές… Η προσοχή που πρέπει να δείξετε είναι δεδομένη, μια και υπάρχει σημαντική πιθανότητα, έκτακτα έξοδα να σας βγάλουν τελείως εκτός προϋπολογισμού. Όσοι από εσάς επιθυμείτε μια χρηματοδότηση από τράπεζες, προς τα τέλη του μήνα έχετε σημαντικά καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη μπορεί να φέρει μια ερωτική σχέση με έναν συνάδελφο σας. Προσέξτε ωστόσο να είναι ελεύθερος! Η Αφροδίτη, η οποία στις 13 Ιανουαρίου θα μετακινηθεί στον 7ο  οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, υπόσχεται μια αρμονική περίοδο για τις ζωές των δεσμευμένων. Οι σχέσεις σε ένα ζευγάρι θα γίνουν πιο αρμονικές. Οι διαφωνίες θα υποχωρήσουν και θα καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων σε πολύπλοκα ζητήματα που να ικανοποιεί και τους δύο.

Η Αφροδίτης μπορεί, όντας στον 7ο οίκο, να φέρει μοιραίες συναντήσεις, να  φέρνει κοντά δύο ανθρώπους που προορίζονται ο ένας για τον άλλον.

Στις 27 και 28 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης από το ζώδιο των Ιχθύων, υπάρχει το ενδεχόμενο έντασης στις σχέσεις με συγγενείς ή φίλους. Ενέργειές σας ή αποφάσεις σας θα επικριθούν από την πλευρά τους και θα ήταν καλό να μην απαντήσετε, εάν δεν θέλετε να εμπλακείτε σε ανούσιες αντιδικίες.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…