Παρθένος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

 Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία… Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας τουλάχιστον μέχρι και τις 20 του μήνα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά μελλοντικά επακόλουθα, ενώ στην συνέχεια θα συναντήσετε  πρόσωπα από το παρελθόν  που θα συμβάλουν σημαντικά στα σχέδια σας. Καλό θα ήταν να μείνετε ψύχραιμοι, κάνοντας ριζικές αλλαγές και εξασφαλίζοντας την εύνοια  των άστρων που επιτέλους αρχίζουν να σας επηρεάζουν θετικά. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να επανεξετάσετε την πορεία της σταδιοδρομίας σας και να αποφασίσετε για αλλαγές που θα σας φέρουν στον μέλλον πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε. Ξεπεράστε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και δαπάνες. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας σε ζητήματα εργασίας και χρημάτων, θα διέρχεται μεταξύ 1 και 26 Νοεμβρίου τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (οικογένεια και παρελθόν). Το διάστημα αυτό θα έχετε την στήριξη και ηθική ή  υλική βοήθεια της οικογένεια σας, ίσως όμως όχι στο βαθμό που θα θέλατε. Κληρονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις στην οικογένεια προς το τέλος του μήνα. Πρόκειται για ζητήματα που δεν είναι εύκολο να τακτοποιηθούν, αλλά τόσο η τύχη όσο και η οικογένεια είναι με το μέρος σας.

 

Αισθηματικά – κοινωνικά

  

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για όσους είστε παντρεμένοι να συζητήσετε για  ένα παιδί που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας! Θα είναι μια τεράστια πηγή της ευτυχίας για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι επίσης ένας μήνας  εξερεύνησης των δημιουργικών ικανοτήτων σας και ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο με τον σύντροφό σας, μια και μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά μια πηγή εισοδήματος και για τους δύο σας. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, οπότε πολλές φορές δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες των άλλων. Οι παρανοήσεις θα είναι συχνές, με λίγη υπομονή όμως δεν θα υπάρξουν πολλά παρατράγουδα. Ο Ερμής σχηματίζει θετικές όψεις με τους Κρόνο και Ποσειδώνα μεταξύ 12 και 14.11, όψεις που επαναλαμβάνονται και μεταξύ 27 και 30, μόνο που τώρα θα είναι ορθόδρομος ο Ερμής. Αυτό το αστρολογικό συμβάν ευνοεί την επανάληψη συζητήσεων, που την πρώτη φορά δεν οδήγησαν σε αποτελέσματα ή στις επιθυμητές λύσεις. Την περίοδο μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου ίσως να βασανίζεστε από υποψίες για τις κινήσεις του συντρόφου σας, αποφύγετε όμως τις εντάσεις, γιατί μπορεί να φαντάζεστε πράγματα που δεν συμβαίνουν. Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για του αδέσμευτους του ζωδίου μέσα στο μήνα, με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Είχατε τα προβλήματα σας με την αισθηματική σας ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλετε στην άκρη και να κοιτάξετε χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα.  Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε για πρώτη φορά σοβαρά τον γάμο, κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…