Παρθένος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Το  πέρασμα του Κρόνου από τον πέμπτο οίκο σας, τον Φεβρουάριο  σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στα ερωτικά σας θέματα. Ίσως λοιπόν τώρα ξεκαθαρίσει κάποια ερωτική σας σχέση που χρόνιζε αλλά δεν είχε  κάποια  σταθερή βάση, ίσως  συνάψετε  κάποια  σχέση με μεγαλύτερο από εσάς σε ηλικία άτομο, ή ίσως στραφείτε σε άτομα που  μέχρι τώρα αποστρεφόσαστε, επειδή τώρα θα δείτε τα θετικά τους στοιχεία.

 

 

Ο Δίας σε τετράγωνο ο κυβερνήτης του οίκου σας των σχέσεων, υπογραμμίζοντας τις όμορφες πτυχές της ζωής μέσα από μια σχέση παρεμβάλει εμπόδια ! Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες με πειθαρχία στον τομέα των σχέσεων .Δεν θα ήταν κακό να είστε λίγο πιο πραγματιστικοί, αν δεν θέλετε να κυνηγήσετε ψευδαισθήσεις και να καταλήξετε με άδεια χέρια. Ο Φεβρουάριος  ξεκινάει ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για τις αισθηματικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα όσων δεν έχουν κάτι μόνιμο, καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση, φέρνοντας τύχη. Η ερωτική σας ζωή έχει να κερδίσει κατά το πρώτο δεκαήμερο μέσα από την κοινωνικοποίηση σας, την παρακολούθηση δραστηριοτήτων ή γεγονότων, και οι φίλοι μπορούν να διαδραματίσουν το ρόλο του μεσάζοντα ή μεσολαβητή, φέρνοντας σας κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας. Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου οι όψεις εξασθενούν, το ίδιο και η ερωτική διάθεση, και η ερωτική σας ζωή μπορεί να γίνει έως και μονότονη. Αλλά μπορεί να ευνοήσει μυστικές υποθέσεις… Η διέλευση  του Ηλίου στις 18 Φεβρουαρίου στον 7ο οίκο είναι κατάλληλη για να αναλύσετε τις συνθήκες που επικρατούν στο γάμο σας είτε σε κάποια μόνιμη σχέση σας ή σε θέματα παιδιών .

 

Παρθένος του Αγίου Βαλεντίνου: Μην περιμένεις από τον λογικό και εγκρατή Παρθένο να θέλει να προετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Για να μην δεχτείς λοιπόν την αυστηρή και απότομη κριτική του, θα πρέπει να κανονίσεις την μέρα αυτή να την περάσετε όπως συνηθίζετε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε άλλη μέρα του έτους! Δεν χρειάζεται να αναφερθείς καθόλου στον Άγιο Βαλεντίνο, δείξε μόνο τα συναισθήματά σου και πες του πόσο πολύ τον νοιάζεσαι.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…