Παρθένος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Ο Ερμής και η Πανσέληνος στις 21/3 θα είναι υπεύθυνες για την μελαγχολική και εριστική διάθεση που θα σας διακρίνει. Χαλαρώστε και αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε σημεία ψυχικής ισορροπίας. Θα βρεθούν πολλοί πειρασμοί στον δρόμο σας και με τον ασυγκράτητο ερωτισμό σας δεν θα μπορέσετε να δείξετε αυτοσυγκράτηση, με συνέπεια να κινδυνεύσει σοβαρά η σχέση σας. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα μετά το τέλος του μήνα. Απολαύστε τις ερωτικές στιγμές που θα προκύψουν, γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Νέα ειδύλλια στη ζωή σας θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες του μήνα. Αφιερώστε επίσης δημιουργικό χρόνο στον εαυτό σας και ανοιχτείτε σε δικούς σας ανθρώπους για όσα σας προβληματίζουν.

 

 Όψεις πλανητών :

 

Η Σελήνη σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια  στον τομέα των σχέσεων λειτουργώντας πιο συναισθηματικά. Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια. Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα ενισχύοντας τη φαντασία και με ονειρικό χρώμα. Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με δύναμη για νέα ξεκινήματα.

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403!  για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…