Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Αυγούστου στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Στις 23 του μήνα που περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Το πρώτο μισό του μήνα προσφέρεται για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες, επαφές και νέες συμφωνίες. Ο Ερμής θα διέρχεται όλο τον Αύγουστο το ζώδιο σας και τον 1ο οίκο, τον τομέα της προσωπικότητα σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε πολλά πράγματα στους τομείς της δουλειάς ή των σπουδών. Καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους και σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες θα μπορέσετε να ανοίξετε καινούργιες πόρτες. Μην επιχειρείτε ωστόσο να ξεκινήσετε μακροχρόνια έργα ή δράσεις μετά τα μέσα Αυγούστου, μια και ο Ερμής γυρίζει για μια ακόμη φορά ανάδρομος στις 23 του μήνα και τα πράγματα επιβραδύνουν. Την τελευταία βδομάδα του μήνα δώστε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, για να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη βρίσκεται ανάδρομη όλο τον μήνα στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που δεν ευνοεί την προσωπική σας ζωή. Οι μοναχικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας δεν έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το άλλο τους μισό μέσα στον Αύγουστο, γι’ αυτό συνιστάται να χαρούν τις περιστασιακές τους περιπέτειες. Μερικοί μεταξύ σας θα επιστρέψουν διανοητικά σε ένα ειδύλλιο του παρελθόντος, αναζητώντας απαντήσεις για το αν και πως θα μπορούσε να αποφευχθεί η θλιβερή κατάληξη της σχέσης. Όσο για τους δεσμευμένους, επιφανειακά θα φαίνεται ότι όλα κυλούν καλά, στο βάθος όμως θα υπάρχει μια θλίψη ή το συναίσθημα του ανεκπλήρωτου που θα τους ταλαιπωρεί ψυχικά.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο της 1ης Αυγούστου ενεργοποιεί τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, εργασία και υγεία) και θα θελήσετε τις μέρες αυτές να βελτιώσετε την ζωή σας. Σημειώστε όμως ότι οι αψυχολόγητες ή χαοτικές κινήσεις μόνο καταστροφή μπορεί να φέρουν. Προβλήματα από το παρελθόν ενδέχεται να εμφανιστούν εκ νέου και να απαιτήσουν την προσοχή σας. Προσοχή στην σωματική σας υγεία, η οποία θα χρειαστεί ενίσχυση.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16 Αυγούστου και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σας ωθεί να ξεκουραστείτε, γιατί σώμα και πνεύμα έχουν πιάσει πλέον τα όρια τους. Τώρα χρειάζεστε ηρεμία και αρμονία, για να μπορέσετε να δυναμώσετε ψυχικά και σωματικά. Και βέβαια για να προετοιμαστείτε για την δυναμική περίοδο που ξεκινάει σε λίγο.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στους Ιχθείς στις 31 Αυγούστου ενεργοποιεί τον 7ο ηλιακό σας οίκο (συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι) και επαναφέρει παλιά και άλυτα προβλήματα, αναπάντητα ερωτήματα ή λάθη του παρελθόντος για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια. Θα γίνει τις μέρες αυτές περισσότερο από εμφανές, ότι χωρίς συνεργασία δεν μπορείτε να καταφέρετε απολύτως τίποτε, ούτε στην προσωπική, ούτε στην επαγγελματική σας ζωή. Εάν υπάρχουν προβλήματα στον γάμο ή την σχέση σας, με αγαστή συνεργασία μπορούν να επιλυθούν.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 3, 9, 17, 21, 29, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:  6, 12, 14, 15, 23, 24

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…