Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χαρούμενο και ευτυχισμένο το Νέο Έτος, φίλοι Παρθένοι! Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Ιανουάριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Και ο Ερμής βρίσκεται στον 5ο  οίκο σας καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, μόνο που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/01. Το διάστημα αυτό πιθανόν να αισθανθείτε ότι σας εγκαταλείπει η έμπνευση σας, ενώ οι σχέσεις με τους απογόνους σας μπορεί να είναι τεταμένες. Κυρίως όμως, το διάστημα της ανάδρομης πορείας του πλανήτη μέσα από τον 5ο οίκο σας, μπορεί να κάνετε κάποιες επιπολαιότητες που θα τις μετανιώσετε και μακάρι να μην χρειαστεί να τις πληρώσετε ακριβά. Μετά τις 20 του μήνα η επικοινωνία με τα παιδιά σας αποκαθίσταται και μπορείτε να απολαύσετε και πάλι την ηρεμία με το ταίρι σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη μετά τις 5 Ιανουαρίου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί η ανάγκη ανιδιοτελούς προσφοράς στον σύντροφό σας να είναι πραγματική, υπάρχει όμως και κάποιο ενδεχόμενο να σας χειραγωγεί, οπότε έχετε το νου σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του.

Με την Πανσέληνο στις 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο ενεργοποιείται ο 11ος οίκος σας. Οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αναμένεται να είναι πολλές, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στην συμπεριφορά σας, για να μην ξεσπάσουν συγκρούσεις. Σχέδια, ταξίδια ή συναντήσεις μπορεί να αναβληθούν ή να ακυρωθούν λόγω έκτακτων περιστάσεων. Κάποια γεγονότα που αφορούν ένα παιδί ή έναν συγγενή σας θα αλλάξουν τις συνθήκες!  Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου μπορεί να φέρει αιφνίδιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας, αλλά θα είναι προς όφελος σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές στην ζωή σας ή να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο, εάν το θέλατε από καιρό.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 4, 10, 14, 15, 18, 19

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 2, 3, 9, 22, 23, 29

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…