Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο χρόνος θα κυλάει γρήγορα μέσα στον Ιούλιο και δεν θα υπάρχει στιγμή για χάσιμο. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα σημαντικά και αφήστε τα δευτερεύουσας σημασίας για άλλη στιγμή. Ένα πρόσωπο ίσως εκπέσει από τον εσωτερικό σας κύκλο λόγω προβλημάτων που θα δημιουργηθούν. Μέχρι τις 22 Ιουλίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος από τον Καρκίνο τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι η περίοδος που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού, που έτσι και αλλιώς δεν είναι του χαρακτήρα σας, και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Στις 22/07 μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς, να αποφεύγετε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, απορροφημένοι από τα αιώνια υπαρξιακά σας προβλήματα. Ο Ερμής κινείται μεταξύ 2 και 26 Ιουλίου στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, για να μετακινηθεί ακολούθως στο ζώδιο σας. Για σας αποτελεί το διάστημα αυτό μια εξαιρετική περίοδο για χαλάρωση, ίσως και για μια απόδραση ή μίνι διακοπές. Η επιχειρηματική δραστηριότητα θα είναι μειωμένη, κάτι που θα γίνει αισθητό λίγο πριν από τα γενέθλια σας. Δεν είναι σκόπιμο να αναλάβετε μεγάλα έργα τώρα, ούτε και να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας. Με τον Ερμή στον 12ο οίκο θα υπάρξουν ενδεχομένως ίντριγκες, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την φήμη ή την εργασία σας. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται αρκετή προσοχή μέσα στον μήνα γιατί «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!» Με καλά μελετημένες αγορές μπορείτε να ανανεώσετε τον ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό, εάν υπάρχει ανάγκη, αλλά μέχρι εκεί. Μετά τις 26 Ιουλίου που περνάει ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, στο ζώδιο σας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο για επενδύσεις, επεκτάσεις, καινούργιες συμφωνίες, κλπ.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου το ζώδιο του Καρκίνου και τον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Στις 11 του μήνα περνάει η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Η φαντασιώσεις θα είναι πολλές και έντονες, θα αποζητάτε τις ιδανικές καταστάσεις και πρόσωπα, που δεν θα είστε σε θέση να τα βρείτε, και θα υπάρχει έντονη απογοήτευση, χωρίς όμως ουσιαστικό λόγο. Το διάστημα αυτό κάποιοι μεταξύ σας ίσως μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε μια παράνομη σχέση.

 

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο θα αυξήσει την επιθυμία σας για συνεργασίες και την επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν σε μια πιο συλλογική βάση. Προσπαθείτε επίσης να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, να επικοινωνήσετε με ενδιαφέροντα άτομα και να δημιουργήσετε χρήσιμες επαφές. Είναι μια καλή περίοδος για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να θέσετε ενδεχομένως καινούργιες προτεραιότητες.

 

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια πιο ρομαντική περίοδο για σας, με το συναίσθημα να γίνεται βαθύ και πηγαίο. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να δημιουργήσετε οικογένεια, ενώ άλλοι να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για οικογενειακές διακοπές ή για να συζητήσετε από κοινού για το μέλλον του παιδιού σας, εάν βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 1, 5, 11, 20, 28  

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 3, 7, 18, 26

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…