Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 10ο οίκο μέσα στον Μάιο, που έχει σχέση με την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας. Πρόκειται για την ιδανική διέλευση για τα ζητήματα καριέρας σας, μόνο που στις 10.05 γυρίζει ανάδρομος και αρχίζουν να πέφτουν οι ρυθμοί και να εμφανίζονται καθυστερήσεις και εμπόδια. Είναι ωστόσο εξαιρετική η συγκυρία να εξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να τα αναπροσαρμόσετε, μέχρι να έχετε και πάλι την δυνατότητα να δράσετε. Ωστόσο τα ζητήματα της καριέρας σας θα απαιτούν την προσοχή σας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλά περιθώρια για την προσωπική σας ζωή.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη περνά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής τους σχέσης, αλλά και αναζωογόνηση της ερωτικής τους ζωής. Οι σεξουαλικές σας επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες.

Η Πανσέληνος-Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της 16.05 στον Σκορπιό θα φέρει κάποιες αλλαγές στις σχέσεις με τα αδέλφια σας. Ίσως να υπάρξουν διαφορετικές επιλογές σε ένα ζήτημα, μια διαμάχη ή όμως και το τέλος μιας περιόδου αποξένωσης. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους της 30.05 θα ενεργοποιήσει ζητήματα καριέρας και επαγγελματικής φήμης. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να ανεβείτε ιεραρχική κλίμακα. Μπορεί όμως και να σας απασχολήσουν ζητήματα υγειούς ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αλίντα Κανάκη  

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…