Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται στον ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο πρώτο μισό του μήνα στον 2ο οίκο σας, που εκπροσωπεί το κατεξοχήν οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Δυστυχώς γυρίζει ανάδρομος στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, αναβολές ή ακυρώσεις στα επαγγελματικά ή οικονομικά σας. Τα μηνύματα καθυστερούν, βλάβες εμφανίζονται από το πουθενά και πληρωμές δεν γίνονται στην ώρα τους. Στις τελευταίες δε μέρες του μήνα, επιστρέφει ανάδρομος στον 1ο οίκο σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Στις αρχές Σεπτεμβρίου μετακινείται η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σας, σ’ αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η προθυμία και η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με το τονισμένο σας σεξαπίλ, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτο και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή.

Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχουν έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Ο Άρης, ο πλανήτης που σε προσωπικό επίπεδο κυβερνά τα ενεργειακά μας αποθέματα και την υγεία μας, διέρχεται ήδη από τις 20 Αυγούστου τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα και δημόσιος βίος), που υποδηλώνει την απόλυτη προσήλωση σας στο να οικοδομήσετε την καριέρα σας. Είναι δε μια διέλευση που θα διαρκέσει επτά μήνες, γι αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το διάστημα αυτό δεν είναι δυνατό να ζείτε και να αναπνέετε μόνο για την δουλειά και να εξαντλείτε τα ενεργειακά σας αποθέματα. Γιατί αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να καταστρέψετε την υγεία σας, ακόμη και αν δεν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας. Πρέπει να ξεκουράζεστε, πρέπει να χαλαρώνετε και πρέπει να αναφορτίζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα με θετικά συναισθήματα, κάτι που θα το καταφέρετε στην επαφή σας με την φύση. Κολύμπι, τρέξιμο, γυμναστική και ποδηλασία θα αποδειχτούν σωτήρια για την διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ δουλειάς και υποχρεώσεων από την μια, και εκτόνωσης ή ξεκούρασης από την άλλη.

 

Ευνοϊκές μέρες Σεπτεμβρίου: 3, 7, 16, 19

 Δυσμενείς μέρες Σεπτεμβρίου: 4, 13, 23

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…