Παρθένος – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Ο Ήλιος περνάει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 2ο οίκο σας (μετρητά και ακίνητα), δίνοντας σας ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσα από μια καλύτερη θέση εργασίας! Ίσως να μπορέσετε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, εάν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και έχετε έτοιμα σχέδια και επιχειρηματικά πλάνα. Εάν σκοπεύετε ωστόσο να κάνετε τέτοιου είδους αλλαγές στα επαγγελματικά σας, καλό θα ήταν να τις έχετε ολοκληρώσει πριν γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος! Με τον πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου στον 3ο οίκο σας (επικοινωνία, πληροφορίες, συγγενείς και αδέλφια) γίνεστε το διάστημα αυτό καχύποπτοι. Σας κινεί το ενδιαφέρον όμως παράλληλα οτιδήποτε νέο και πρωτοποριακό, που μπορεί να σας οδηγήσει σε νέες ιδέες που θα υλοποιηθούν σε πιο ευνοϊκό χρονικό διάστημα.

Τα οικονομικά σας δεν θα πρέπει να σας προβληματίζουν καθόλου, καθώς η αμοιβή για την εργασία σας θα είναι αξιοπρεπής και ικανή να καλύψει τις υποχρεώσεις σας. Σε περίπτωση έκτακτων δαπανών, θα καταφέρετε να τα φέρετε βόλτα χωρίς καμία δυσκολία.

Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 1ο οίκο σας, αυτόν της προσωπικότητα σας! Θα πρέπει να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας και να βάλετε την λογική μπροστά, για να ισορροπήσετε την σχέση σας. Η όψη αυτή δεν προσφέρεται για ρομαντισμό και τρυφερές στιγμές, αλλά για πρακτικά ζητήματα συνύπαρξης. Είναι η στιγμή που πιθανά θα σκεφτείτε ότι έφτασε η εποχή να κάνετε το επόμενο εξελικτικό βήμα στην σχέση σας.

Όσο για τους αδέσμευτους, η θέση αυτή της Αφροδίτης σας κάνει εξαιρετικά προσεκτικούς στην επιλογή συντρόφων. Η λογική είναι αυτή που κυριαρχεί και εξετάζετε κάθε υποψήφιο σύντροφο από όλες τις πλευρές. Με τον Ερμή μετά τα μέσα του μήνα ανάδρομο, κάθε νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει το διάστημα αυτό είναι λίγο-πολύ καταδικασμένη, εκτός και εάν έχετε ανάδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη σας.

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις ωροσκόπων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

 Το ενδιαφέρον &sigma…