ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν έχετε περιθώρια για χάσιμο χρόνου σήμερα! Οφείλετε να είστε προσγειωμένοι και αποδοτικοί στο έπακρο. Ένα οικογενειακό ζήτημα ίσως σας απασχολήσει μετά το μεσημέρι.                                  

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε αλλαγές και αναπροσαρμογές σε σημαντικούς τομείς στη ζωή σας! Κάτι τέτοιο βέβαια σας αγχώνει, είναι όμως ο μόνος τρόπος για να κάνετε το επόμενο σας βήμα στη ζωή…

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι αναπάντεχο ίσως και να σας δώσει τη αίσθηση ότι  σήμερα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας σας ζωής. Αγκαλιάστε το και πορευθείτε…

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα δείξει από το πρωί τις διαθέσεις της. Αποφύγετε την ανάμειξη σας θέματα οικογένειας που δεν σας αφορούν άμεσα, γιατί θα αποτελέσετε ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε μέρος του προβλήματος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ δημιουργική μέρα, και ως εκ τούτου εξαιρετικά ευνοϊκή για όσους έχουν μια δουλειά που απαιτείται δημιουργικότητα και εφευρετικότητα!

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Είστε πρόθυμοι και έτοιμοι να προστρέξετε στους γύρω σας, είτε πρόκειται για συγγενείς, είτε για φίλους και να τους προσφέρετε χείρα βοηθείας. Πολύ καλά όμως είναι και η μέρα για όσους ασχολούνται με υπολογιστές και προγραμματισμό, τις φυσικές επιστήμες και την ηλεκτρονική.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η χρόνια υπερκόπωση και η αδιάκοπη προσπάθεια σας για την επιτυχία των επαγγελματικών σας επιδιώξεων έχει εξαντλήσει τον οργανισμό σας. Χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και δεν εκτιμάτε ιδιαίτερα τις αλλαγές στη ζωή σας, σήμερα μπορεί να αλλάξετε γνώμη με όσα θα διαδραματιστούν. Τα άτομα με τα οποία θα έρθετε σε επαφή ίσως να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σ αυτό.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για όσους από εσάς έχουν κάνει προσεκτικά βήματα και σοφές επιλογές στο παρελθόν, σήμερα είναι μέρα ανταμοιβής και καταξίωσης. Οι υπόλοιπα απλά θα υποστούν τα αποτελέσματα της ανεμελιάς τους…

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην προσπαθείτε να εκμαιεύσετε από το ταίρι σας μυστικά που διαισθάνεστε ότι υπάρχουν, δεν είναι όμως έτοιμος να σας τα εκμυστηρευτεί. Δώστε του χώρο και χρόνο!

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το θάρρος της γνώμης ή της πράξης είναι αυτό που θα καθορίσει την επιτυχία ή την αποτυχία των εγχειρημάτων σας σήμερα. Άτομα με φυσική συστολή θα αντιμετωπίσουν σημαντικές δυσκολίες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ακόμη και αν δεν αισθάνεστε στα καλύτερα σας, προσπαθήστε να φτιάξετε τη διάθεση σας με κάθε τρόπο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, και η κάθε αρχή πηγάζει από μέσα μας…

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσγειωθείτε και μην βιάζεστε να θεοποιήσετε τον πρώτο τυχόντα που βρέθηκε στο δρόμο σας και σας λέει ότι θέλετε να ακούσετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα που μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να ασχοληθείτε με την μεταφυσική ή απλά να διευρύνετε με οποιοδήποτε τρόπο τους ορίζοντες σας, ακόμη και μέσα από μια εκδρομή ή ένα ταξίδι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας ξεκινάει με καλή διάθεση και εξαιρετική συγκέντρωση στο έργο σας, ενώ από το μεσημέρι και μετά ταλαιπωρείστε από διάσπαση προσοχής. Τακτοποιήστε λοιπόν τις υποθέσεις σας τις πρωινές ώρες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια δύσκολη μέρα η σημερινή, γιατί δεν θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί, αμερόληπτοι ή και απλά πραγματιστές. Αποφύγετε κάθε σοβαρή απόφαση, γιατί θα κάνετε κακές επιλογές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια δυστοκία θα παρατηρηθεί στο προφορικό ή το γραπτό λόγο, κάτι όμως που μπορεί να οφείλεται στα οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούν.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που λόγω συνθηκών απομακρύνθηκαν από τη ζωή σας. Η επαφή μαζί τους θα σας γεμίσει χαρά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα φιλόδοξα σας σχέδια υλοποιούνται, αργά αλλά σταθερά. Η ζωή ξέρει ότι ήρθε η ώρα για βαθιές αλλαγές, αν και σεις προσπαθείτε να το αποφύγετε.

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ρουτινιάρικη μέρα μπορεί να πάρει μια πιο φρέσκια τροπή κατά τις βραδινές ώρες, εάν επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους ή γνωστούς και να ξεφύγετε από τα γνωστά και τετριμμένα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για όσους βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση – γάμο, το πλανητικό σκηνικό φέρνει έντονη ερωτική διάθεση και μια συναισθηματική πληρότητα. Για τους υπόλοιπους συστήνει να προσέξουν τις επιλογές τους…

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Δεν είναι κατάλληλη η μέρα για παρορμητικές εκμυστηρεύσεις, γιατί θα δείτε τα μυστικά σας να κυκλοφορούν στις εφημερίδες. Εάν αισθάνεστε ότι οπωσδήποτε πρέπει να μιλήσετε, επιλέξτε ένα πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι αμφιβολίες που τρέφετε για την πίστη, την αφοσίωση ή την ειλικρίνεια κάποιου προσώπου γρήγορα θα επιλυθούν, είτε με την δικαίωση σας, είτε με την διάψευση σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε υπόδειγμα συνέπειας και σταθερότητας στις σχέσεις σας και σήμερα θα το αποδείξετε περίτρανα αυτό μέσα από όσα θα διαδραματιστούν.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεκινήστε τη μέρα σας νωρίς, νωρίτερα από το κανονικό, μια και οι πρωινές ώρες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές. Καθώς προχωράει η μέρα  θα κορυφώνεται το άγχος και η ένταση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τελευταίες μέρες του έτους είναι μπροστά σας και είστε γεμάτοι σχέδια για διασκέδαση.  Ίσως όμως να χρειαστεί να πάρετε δουλειάς το σπίτι…

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια απογοήτευση πλανάται στον αέρα που θα έχει σχέση με την οικονομική σας διαχείριση και κάποιες λανθασμένες κινήσεις που κάνατε, μια και βλέπετε τώρα τα αποτελέσματα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όσοι μισούν την πλήξη και τη ρουτίνα, το πρώτο μισό της μέρας θα σας δώσει τη χαρά της απρόβλεπτης έντασης ή των πολλών υποχρεώσεων που δεν θα σας αφήσουν περιθώριο ηρεμίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι μια καλή χρονική στιγμή για να κάνετε ανοίγματα με μελλοντικές προοπτικές.  Περιοριστείτε στα γνωστά και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Το βράδυ γίνεστε ονειροπόλοι, οραματιζόμενοι το μέλλον που επιθυμείτε. ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέλετε να πετύχετε πολλά, και στον συναισθηματικό, και στον επαγγελματικό τομέα, και τα θέλετε τώρα. Η εμμονή όμως μόνο κακό μπορεί να σας κάνει, μια και θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να αποβάλετε τα άγχη της καθημερινότητας, μια και σήμερα είναι γιορτινή η βραδιά, η απαρχή ενός πιο ελπιδοφόρου κύκλου στη ζωή σας.

 

Ευτυχισμένο το 2019!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…