ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε σήμερα σε θέματα που κρύβουν κάποιο μυστήριο. Μην το παρατραβάτε όμως, γιατί μπορεί να ανακαλύψετε πράγματα που δεν σας συμφέρουν. Αφήστε τα κρυφά κρυμμένα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το σπίτι είναι ο χώρος που θα αποδώσετε καλύτερα σήμερα. Πείτε όχι σε ποτά και ξενύχτια και περάστε ένα ήρεμο βράδυ, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σας σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο θα παρουσιαστούν σήμερα και θα πρέπει να οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή!

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας. Θα υπάρξουν ωστόσο κάποια εμπόδια από συνεργάτες…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, έχετε την εύνοια των γύρω σας στον επαγγελματικό χώρο. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις!

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορείτε να έχετε επιτυχία σε επιχειρήσεις σχετικές με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση. Κινηθείτε και επικοινωνήστε τις ιδέες σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα με ευνοϊκές προϋποθέσεις σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο ή συγγραφή, προσοχή ωστόσο στην οδήγηση.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες προβλέπονται επικερδείς. Θετικά επηρεάζονται επίσης οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες θα παρουσιαστούν στις επαγγελματικές σας, αλλά εσείς δεν πτοείστε… Με λίγη καλή θέληση μπορούν να ξεπεραστούν τα πάντα…

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετή ζωτικότητα να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την έντονη κτητικότητα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα. Προσοχή στις παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρους σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση είναι καλός οιωνός και θα σας φέρει τύχη και θα σας χαρίσει μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη δίαιτά σας….

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αυστηρότητας και ψυχρότητας.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικά επηρεάζονται σήμερα οι τομείς των φίλων, της επικοινωνίας και των  ταξιδιών για σας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στις υποθέσεις που αφορούν τη καριέρα, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας.

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων, δεν σας φοβίζει τίποτε. Η δύναμή σας μπορεί να μην εξωτερικεύεται, αλλά να δρα υπόγεια και αποτελεσματικά. Σήμερα θα τη χρειαστείτε στο να απομονώσετε τους εχθρούς σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει που θα δημιουργήσει δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι σημερινές σας ασχολίες που ενδεχομένως έχουν σχέση με την ανώτερη εκπαίδευση ή τη δικαιοσύνη ευνοούνται σε σημαντικό βαθμό. Πιθανή κάποια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας σήμερα, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση.

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από οικονομικής άποψης η μέρα σας είναι ενδιαφέρουσα, καθώς υπάρχει μια εύνοια που μπορεί να σας φέρει μια νέα πηγή εισοδημάτων!

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε εξαιρετική τύχη στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας σήμερα, μια  και σας δίνονται ευκαιρίες να κάνετε ένα άλμα στο μέλλον. Αφιερώστε όμως λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι ή στην οικογένεια σας.

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Οι συνεργασίες σας ή η συναισθηματική σας σχέση δοκιμάζονται σήμερα και θα πρέπει να είστε αρκετά διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να έχετε μεγάλη υπομονή για να καταφέρετε να ομαλοποιήσετε την κατάσταση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Όσο κυνηγάτε το χρήμα, τόσο αυτό θα απομακρύνεται από το πορτοφόλι σας. Αυτό είναι νομοτελειακό. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή!

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αισιόδοξα μηνύματα παίρνετε σήμερα από το εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς αναγνωρίζεται η συμβολή σας στη επιτυχία κάποιου στόχου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα έχετε έντονο άγχος και ένταση ενόψει μιας συνάντησης ερωτικού περιεχομένου σήμερα. Χαλαρώστε και απολαύστε το, μια και το πλανητικό σκηνικό διάκειται θετικά απέναντι σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι υποχρεώσεις σας στον τομέα της καριέρας θα είναι πολλές, το αξιοσημείωτο όμως της μέρας είναι η επανεμφάνιση ενός παλιού έρωτα που θα σας αναστατώσει.

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν αποκλείονται κάποιες δυσκολίες στα αισθηματικά σήμερα, ενώ όσοι από εσάς έχετε επαφές με το εξωτερικό, δεν αποκλείεται να βιώσουν μια έκπληξη που δεν μπορούσαν να φανταστούν…

Αλίντα Κανάκη

Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2022

Δευτέρα 01.08.2022 (Σελή…