ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για επαναξιολόγηση της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας πορείας και την επαναχάραξη της μελλοντικής σας διαδρομής. Το ταίρι σας θα είναι έτσι και αλλιώς απασχολημένο σήμερα… Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να σας απασχολεί καθ όλη την διάρκεια της μέρας. Ιδιαίτερα έντονο θα είναι για όσους είχαν ένα πρόσφατο χωρισμό ή την διάλυση μιας συνεργασίας!

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χωρίς την συνδρομή τρίτων προσώπων δεν μπορείτε να προχωρήσετε σήμερα κάποια ζητήματα επαγγελματικής φύσης. Αυτό όμως δεν θα είναι η ιδανική για σας λύση, μια και πρέπει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας… Ωστόσο η διαισθητική και διορατική σας πλευρά μπορεί να σας γλυτώσει από σημαντικά προβλήματα!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να βγουν μπροστά και σεις ακολουθήστε. Μην το βλέπετε σαν ήττα αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική! Καλύτερα να κρατήσετε τις απόψεις σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια για τον εαυτό σας, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε σε εχθρικά πυρά χωρίς λόγο.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Στη λεπτομέρεια κρύβετε το κλειδί της επιτυχία σήμερα, καθώς μια παράβλεψη ίσως να σας στοιχίσει σε χρήματα, ίσως όμως να βλάψει και τη φήμη σας. Είναι μια εξαιρετικά φορτωμένη μέρα με πολλά πράγματα να συμβαίνουν παράλληλα σε πολλά μέτωπα. Έχετε όμως τη δυνατότητα να τα καταφέρετε να τα χειριστείτε όλα με επιτυχία.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι συνηθισμένο να πιστεύετε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσάς. Αυτό όμως συμβαίνει  στη φαντασία σας! Εάν συνεχίσετε με αυτή την τακτική θα βρεθείτε ξαφνικά μόνοι… Στα γεγονότα που θα διαμειφθούν σήμερα δεν έχετε καμία επιρροή, γι αυτό καλά θα κάνετε να τα αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε, λαμβάνοντας παράλληλα και τις απόψεις των άλλων υπόψη σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολύ ενέργεια έχετε και η ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνετε τις υποθέσεις σας εκπλήσσει και σας τους ίδιους. Αναλαμβάνετε τα ινία στον χώρο της δουλειάς σας σήμερα, ελπίζοντας με τις κατευθυντήριες γραμμές που χαράζετε ότι θα δώσετε τις πολυπόθητε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Οπλιστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση! Ίσως όμως χρειαστεί να σκεφτείτε προσεκτικά πριν αποφασίσετε για κάτι σημαντικό.

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια πολύ δυναμική και δημιουργική μέρα, που ευνοεί όσους έχουν προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι, ασχολούνται με τον αθλητισμό ή κάνουν δουλειές που απαιτούν σωματική δύναμη. Θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά! Δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε χρόνο, αν και θα πρέπει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού σήμερα, κάτι που θα σας ανατρέψει τα σχέδια της μέρας! Το βραδύ όμως υπάρχει πάντα μια ευκαιρία για χαλάρωση. Με νέους φίλους στο πλευρό σας ή όντας μέλος μιας νέας ευρύτερης παρεάς, μπορείτε να χαμογελάτε ευτυχισμένοι. Η προσωπικότητα σας λάμπει και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε σήμερα πολύ έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις. Μείνετε στα επιφανειακά και ανώδυνα για να μην ταραχτείτε χωρίς λόγο… Υπάρχουν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που σας δημιουργούν συνεχή προβλήματα και εκνευρισμό. Προσπαθήστε με ήπιο τρόπο να λύσετε τα προβλήματα, γιατί τους συγγενείς δυστυχώς δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σκέψεις σας προβληματίζουν σήμερα για τα επόμενα βήματα σας. Θα θέλατε πολύ να κομπάσετε για τα επιτεύγματα σας, εάν είστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα δείτε ότι δεν έχετε κάνει την πρόοδο που ελπίζατε. Οι φιλοδοξίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια και επιδιώκετε πάση θυσία να δρομολογήσετε τα σχέδια σας. Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο… Στοχεύετε πολύ ψηλά και αν δεν κατεβάσετε τον πήχη δεν θα καταφέρετε και πολλά…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να υπάρξουν σημαντικές αναταράξεις στην προσωπική ζωή σας ή στο περιβάλλον σας! Αλλά και εσείς δεν αισθάνεστε ψυχικά και σωματικά πολύ καλά. Όλα καλύπτονται από ένα περίεργο πέπλο και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Η τάση σας για επικυριαρχία και η ανταγωνιστική σας διάθεση ίσως αποτελεί την αιτία των εντάσεων με τον σύντροφο σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία. Και στην προσωπική σας ζωή χρειάζεστε μια ώθηση  που θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Διαπραγματευτικά και επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας σήμερα! Στην επαγγελματική σκακιέρα μπορείτε να κινηθείτε με αρκετή ασφάλεια και άνεση σήμερα και να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία που θα αποδώσει σημαντικά οφέλη στο άμεσο μέλλον. Ίσως υπάρξει ένα μικρό ταξίδι εκτός προγράμματος. Εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και αποκομίστε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ένταση θα κάνει αισθητή την παρουσία της! Μην παρασύρεστε σε ανούσιες συζητήσεις ή δολοπλοκίες, γιατί θα χαλαστείτε χωρίς λόγο. Επικεντρωθείτε στο έργο σας. Με ψυχική δύναμη και την έμπνευση για να προχωρήσετε μπροστά θα σας ανταμείψει η μέρα. Βρείτε όμως και τον χρόνο να ξεκουραστείτε.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα. Υπάρχει ο κίνδυνος να διολισθήσετε στην υπερβολή κατά τη διάρκεια τα μέρας.  Ότι και αν κάνετε θα είναι περισσότερο από όσο θα έπρεπε…

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στις επενδύσεις σας θα χρειαστεί να δείξετε την σημερινή μέρα, για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάποια οικονομικού ενδιαφέροντος κίνηση με την προσδοκία ότι αυτή θα τους αποφέρει επιπλέον έσοδα. Το βραδάκι είναι γεμάτο πάθος, ερωτισμό αλλά και με γκρίνια, πείσμα και στενοκεφαλιά. Μην τραβάτε το σκοινί αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.  

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η δημιουργική διάθεση σας έντονη! Κάντε όμως μετρημένες κινήσεις και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Παν μέτρο άριστον… Προσοχή στο πορτοφόλι σας, μια και θα είναι η προσφιλή σας διέξοδος για να εκτονωθείτε. Εκείνη την δίαιτα που σκεφτόσασταν πότε λέτε να την ξεκινήσετε; Ίσως ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανανεωθείτε εξωτερικά.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και δρομολόγηση αλλαγών σε επαγγελματικά θέματα. Υπάρχουν παγίδες που δεν θα μπορέσετε να διακρίνεται εύκολα… Συναισθηματικές εξάρσεις θα φέρει η μέρα! Καλό θα ήταν να μην αφήσετε την τάση σας για υπερβολή να βλάψει τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Περιορίστε την επιθετική σας διάθεση, γιατί μπορείτε εύκολα να βλάψετε τα συμφέροντα σας. Αφήστε την λογική να κατευθύνει τις πράξεις σας. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πρωτοβουλίες που σκοπεύετε να αναλάβετε σε επαγγελματικό επίπεδο καλό θα ήταν να εκδηλωθούν κατά το πρώτο μισό της μέρας, κατά το οποίο οι πιθανότητες θετικής για σας έκβασης θα είναι πολύ καλύτερες. Μην καταφεύγετε επίσης σε τυχόν περίπλοκα «κόλπα» αναφορικά με οικονομικά θέματα. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης και να χάσετε σημαντικά χρηματικά ποσά.

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο τα ηνία της αυτο-πειθαρχίας και να παραιτηθεί από το υπερβολικά αυστηρό πρόγραμμα σας! Μην βάζετε εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες ούτε για τους άλλους αλλά ούτε και για τον εαυτό σας. Εάν ανησυχείτε για το πώς πάνε τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ή ένα επιχειρηματικό εταίρο, θα πρέπει να βιαστείτε και να προσπαθήσετε να εξομαλύνετε τα πράγματα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρωί και νωρίς το απόγευμα θα είναι ευνοϊκά για μια χαλαρή διάθεση, με ονειροπόλα  και παιχνιδιάρικη φαντασίαΔώστε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας, για να επιτρέψετε στο σώμα σας και το μυαλό σας να ξεκουραστεί. Αν θέλετε διατηρήσετε τη θετική σας ενέργεια όλη την ημέρα, θα πρέπει να καταφύγετε στις πρακτικές που πάντα χρησιμοποιείτε για τη διατήρηση της ηρεμίας σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα είναι επιτυχής εάν μπορέσετε να επιβληθείτε στις αρνητικές σκέψεις και στον πεσιμισμό σας . Μην στέκεστε στις αποτυχίες και τα λάθη που κάνατε. Όσο γρηγορότερα απαλλαγείτε από τα αρνητικά φορτία, τόσο το καλύτερο για σας.  Εκεί που πρέπει να εστιάσετε είναι στο να διεκπεραιώνετε τα καθήκοντά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε πρόκειται για επαγγελματικά θέματα, είτε για προσωπικά.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν έχετε όσο χρόνο νομίζετε, για να επωφεληθείτε από ένα άνοιγμα της τύχης ή μια ευκαιρία. Θα πρέπει επειγόντως να απαλλαγείτε από τις ονειροπολήσεις σας, τη βραδύτητα και τη συστολή σας.  Στο μεταξύ όμως οι περισσότερες από τις τρέχουσες ανάγκες σας θα είναι περισσότερο από ικανοποιητικά καλυμμένες!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να αισθανθείτε σήμερα ότι θέλετε να απομονωθείτε μέσα στους τέσσερις τοίχους του χώρου σας ή απλά να χαθείτε μέσα στον κόσμο των φαντασιώσεων σας. Τα συναισθήματα είναι συναισθήματα, και θα πρέπει να τα ξεχωρίσετε σήμερα από τα πρακτικά θέματα της μέρας. Θα πρέπει να λύσει όλα τα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν, δίνοντας προτεραιότητα την δουλειά σας!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα φέρνει ένα αέρα υπόσχεσης για μια απρόσμενη επιτυχία και καλή τύχη! Μπορεί  να σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό, και μπορείτε να επιτύχετε χάρη στην πίστη σας σ αυτό που κάνετε και στα ταλέντα σας. Μπορεί επίσης να μπείτε στον πειρασμό να ταξιδέψει σε μακρινές χώρες, να μάθετε νέα πράγματα ή να αναζητήσετε ρομαντικές περιπέτειες.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προκειμένου να επιδείξετε τη δύναμη ή το ταλέντο σας στους ανθρώπους γύρω σας, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ακρότητες. Απαιτούνται όμως θάρρος στη λήψη αποφάσεων, ειλικρίνεια, ακεραιότητα, και αποφασιστικότητα! Εάν είστε ευέξαπτοι, γκρινιάρηδες και ανυπόμονοι, καλά θα κάνετε να μείνετε μακριά από τους ανθρώπους για να αποφύγετε τα ανεπανόρθωτα λάθη!

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δελεαστικές προοπτικές μπορεί να εμφανιστούν στην καριέρα σας, στον οικονομικό τομέα ή την προσωπική σας ζωή. Εάν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να πάρετε αυτή την ευκαιρία στα σοβαρά και να κάνετε κάποιες απαραίτητες κινήσεις. . Οποιεσδήποτε ενέργειες ή συμφωνίες  που βασίζονται στην βοήθεια ή συνδρομή παλιών γνωστών θα αποδειχθούν αποτελεσματικές!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση σήμερα, καθώς θα υπάρχει αναταραχή παντού γύρω σας. Θα ανακαλύψετε ίσως ότι το να κρυφτείτε σε απάνεμες γωνίες για να γλυτώσετε από την καταιγίδα θα έχει και αυτό το κόστος του… Η μέρα επιφυλάσσει υλικές ζημιές, επαγγελματικά λάθη και στρατηγικές αποτυχίες…

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η χρυσή τομή ανάμεσα στις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις ανάγκες των εταίρων θα φέρει την ισορροπία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις παγίδες που θα βάλουν στο δρόμο σας κάποιοι αντίζηλοι σας. Έχοντας κάποιον που εμπιστεύεστε και σέβεστε δίπλα σας, μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε γειωμένοι και αντικειμενικοί.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένας επαγγελματικός ή προσωπικός  στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο με έναν τρόπο: με την επίδειξη θάρρους, δύναμης, αντοχής, δημιουργικότητας και σεβασμού των όρων που έχουν συμφωνηθεί! Εάν δεν ήσασταν έτοιμοι να παίξετε με τους όρους του παιχνιδιού, ας μην μπαίνατε στην περιπέτεια αυτή. Τώρα πρέπει να συμμορφωθείτε.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…