ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο χώρος της δουλειάς σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο και θα πρέπει να φανείτε διπλωμάτες, συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις σας, αλλά και σταθεροί στους στόχους σας, τουλάχιστον όσο σας παίρνει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται την παρουσία και την φροντίδα σας σήμερα. Φροντίστε να βρίσκεστε στο πλευρό τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ανατρέψετε το πρόγραμμα σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέματα με συγγενείς θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, μια και οι πλανητικές συγκυρίες προσφέρουν το υπόβαθρο για εξομάλυνση κάποιων σχέσεων. Θα πρέπει όμως να φανείτε ακριβοδίκαιοι…

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέξτε τον περίγυρο σας στην δουλειά, γιατί δεν καλοβλέπουν τις επιτυχίες σας και θα θέλανε πολύ να βρουν την ευκαιρία και να σας υπονομεύσουν…

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα που προσφέρεται για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων ή ανασχεδιασμό δράσεων! Κάποια μικροαδιαθεσία δεν θα πρέπει να την προσπεράσετε αψήφιστα, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να φέρει απρόοπτα στις μετακινήσεις σας, γι αυτό να είστε προσεκτικοί όσοι ταξιδεύετε ή μετακινείστε με αυτοκίνητο. Οι απογευματινές και βραδινές ώρες είναι ιδανικές για να περάσετε χαλαρά και ευχάριστα με την παρέα ή το ταίρι σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Η μέρα μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Θα βγάλει όλη σας την τρυφερότητα για το ταίρι σας και θα χαρείτε  όμορφες στιγμές που θα σας χαλαρώσουν.

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα ίσως να φέρει στην επιφάνεια θέματα υγείας, των οποίων η επίλυση ευνοείται σήμερα. Αδράξετε την ευκαιρία και ίσως απαλλαγείτε οριστικά ή ελαφρύνετε κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καθαρίστε το μυαλό σας, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προετοιμάστε τις δράσεις σας. Μια βόλτα στην εξοχή, θάλασσα ή βουνό ελάχιστη σημασία έχει, θα σας βοηθούσε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να υπάρξουν ειδήσεις που δεν θα περιμένατε να ακούσετε. Χαρμόσυνες ή όχι, γεγονός είναι ότι θα σας βρουν απροετοίμαστους…

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια απρόβλεπτη αντρική παρουσία ίσως να αποτελέσει την αιτία να επαναπροσδιορίσετε επαγγελματικές ή ερωτικές σχέσεις, ανάλογα από το αν είστε άντρας ή γυναίκα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιθανόν να εκπλαγείτε από κάτι που θα πέσει στην αντίληψη σας, δεν είναι όμως μέρα ευνοϊκή για εντάσεις και διαπληκτισμούς, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες απρόβλεπτες αλλαγές ή ανατροπές μπορεί να συμβούν σήμερα που θα προκαλέσουν ένταση και θα σας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Ψυχραιμία….

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξαναβρίσκετε την αυτοκυριαρχία σας και μπείτε στην μάχη. Η μέρα από μόνη της μπορεί να σας δώσει τις λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να σας δείξει νέους δρόμους…                        

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ιδιαίτερα ερωτική μέρα για σας είναι σημερινή και προσφέρεται για τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο σας. Προσοχή όμως στις άκαιρες παρατηρήσεις ή στις βιαστικές αποφάσεις που μπορούν να ανατρέψουν ξαφνικά μία αρμονική ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και ιδίως να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις, γιατί θα παραπλανηθείτε. Παραμείνετε σταθεροί στην πορεία σας, φανείτε ρεαλιστές και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στον εργασιακό τομέα φαίνεται να πιέζεστε, δεν είναι όμως καλή η μέρα για να αναζητήσετε διεξόδους και λύσεις και κυρίως να τις δρομολογήσετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι προτάσεις που θα σας γίνουν σήμερα μπορεί να είναι δελεαστικές, δεν θα σας οδηγήσουν όμως στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσοχή λοιπόν και αυτοσυγκράτηση!

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήνετε το συναίσθημα να μπλοκάρει την κριτική σας σκέψη, γιατί θα κάνετε πράγματα που θα τα μετανιώσετε αμέσως μετά.

ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η κούραση και το άγχος είναι έντονα και επείγει να βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένα και απατηλά μονοπάτια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν και οι λύσεις είναι συνήθως απλούστερες από ότι φανταζόμασταν. Επιστρατεύστε το πρακτικό σας πνεύμα και μην τα βάζετε κάτω…

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέλει προσοχή στις μετακινήσεις σας, γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ατυχημάτων. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αν δεν καταφέρετε να χαλαρώσετε και να εξετάσετε την κάθε πιθανή όψη των θεμάτων που σας απασχολούν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Θα πρέπει να είστε λόγο περισσότερο προσεκτικοί στις κινήσεις και στα λεγόμενα σας, γιατί ο αυθορμητισμός σας μόνο σε μπελάδες μπορεί να σας βάλει. Επίσης, «ακούστε» τον οργανισμό σας και μην αψηφάτε κάποια σημάδια κούρασης που σας δείχνει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Επωφεληθείτε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Προσοχή όμως στους πειρασμούς για όσους βρίσκονται σε μόνιμη σχέση, γιατί μπορεί να πράγματα να εξελιχθούν κάπως άβολα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια σοβαρή και εκ βαθέων συζήτηση μπορεί να σας βγάλει από τα τυχόν αδιέξοδα που βρίσκεται η σχέση σας, φιλική ή ερωτική.  Όλα μπορούν να λυθούν με λίγη καλή θέληση και υπό την προϋπόθεση ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν κάτι τέτοιο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Την ψυχραιμία και την ιώβεια υπομονή σας θα πρέπει να επιστρατεύσετε σήμερα, όσοι από σας έχετε μόνιμη σχέση! Μην κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις, γιατί μπορεί τα πράγματα να πάρουν με το παραμικρό ανεξέλεγκτη τροπή.

ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κάνετε απερίσκεπτες και ριψοκίνδυνες κινήσεις, γιατί αντί να λύσετε θα περιπλέξετε να πράγματα και αυτό δεν θα το θέλατε με τίποτε…
ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήνετε τον συναισθηματισμό σας να μπλοκάρει την λογική και να σας κάνει τρωτούς και ευάλωτους. Χαλαρώστε, διασκεδάστε, δείτε φίλους και αφήστε τα προβλήματα για λίγο στην άκρη. Θα βρείτε τον τρόπο να τα λύσετε…

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να τα καταφέρετε σε όσα έχετε να διεκπεραιώσετε, μην αψηφάτε όμως τα σημάδια κόπωσης που θα κάνουν έντονα την παρουσία τους.                    

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε τον εαυτό σας και την ξεκούραση σας! Αφήστε τους γύρω σας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προσφέρουν και αυτοί όσα τους αναλογούν.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…