ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι η μέρα που θα πετύχετε αυτό που θέλετε και μάλιστα χωρίς να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια. Ευχάριστες στιγμές θα υπάρξουν το απόγευμα με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κυνηγάτε την εμπλοκή σας σε έργα που αισθάνεστε ότι θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την επιρροή σας σε μέλλοντα χρόνο, χρειάζεται όμως προσοχή σε άτομα που δεν έχουν την καλύτερη διάθεση απέναντι σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλά πράγματα συμβαίνουν γύρω σας, εσείς όμως διστάζετε να λάβετε μέρος. Αφήστε τις αναστολές σας και ριχτείτε στη ζωή!

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ότι δεν έχει να κάνει άμεσα με εσάς ή την δουλειά σας, αφήστε τα στην άκρη και επικεντρωθείτε στην δουλειά σας. Μην σπαταλάτε ενέργεια για ξένες υποθέσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η δημιουργική προσέγγιση των θεμάτων, σε συνδυασμό με την κοινή λογική μπορεί να σας ανοίξει πόρτες στα επαγγελματικά σας που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε.

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Θα έχετε μια εξαιρετική εύνοια στο γραπτό λόγο σήμερα από το πλανητικό σκηνικό και θα ήταν χρήσιμο να το αξιοποιήσετε ή στον επικοινωνιακό τομέα ή για να εκφράσετε τις λογοτεχνικές σας ανησυχίες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα του απρόοπτου η σημερινή, μια και ίσως να κάνετε απρόβλεπτες δαπάνες, να συναντήσετε άτομα που δεν περιμένατε, ακόμη και να σας προκύψει ένα καινούργιο φλερτ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μια απροσδόκητη άνθηση και το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις αγορές μεγάλης κλίμακας που μπορούν να σας αποδώσουν σημαντικά!

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα απολογισμό τόσο των οικονομικών σας, όσο των επαγγελματικών σας και του συνόλου της ζωής σας. Είναι η ώρα για ευρείας κλίμακας αλλαγές!

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να ξεπεράσετε σήμερα τις φοβίες σας και τα προσωπικά σας συμπλέγματα και να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον. Σ αυτό θα σας βοηθήσουν και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας.

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το παρελθόν σας βρίσκεται ξαφνικά στο δρόμο σας. Κάποιο πρόσωπο θα αναμοχλεύσει το παρελθόν και θα σας εκνευρίσει…

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι προθέσεις σας ενδεχομένως να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τους γύρω σας σήμερα, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας πτοήσει.

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, ιδίως εάν πρόκειται για θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ερωτική σας σχέση. Το απόγευμα θα υπάρχουν απρόσμενες δαπάνες που αφορούν το αυτοκίνητο ή το σπίτι σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν θα είναι μια ήρεμη μέρα, μια και ίσως να υπάρξουν συναισθηματικής φύσης αναταράξεις. Χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία για να μην κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικοινωνιακά είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή! Εμπιστευθείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σε δικά σας άτομα και ίσως να σας δώσουν μια λύση που δεν είχατε σκεφτεί.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα πρέπει να περάσετε από την θεωρεία στη πράξη και όσα έχετε τόσο προσεκτικά προετοιμάσει να τα εφαρμόσετε. Η καινοτομία θα κάνει τη διαφορά!

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα σχέσεων η σημερινή, καθώς τις απογευματινές και βραδινές ώρες έχετε τη πλανητική εύνοια να εξομαλύνετε τις όποιες διαφορές με το ταίρι σας και να επανέλθει η ηρεμία.

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα που προσφέρεται για ομαδικά εγχειρήματα! Μπορείτε να υπολογίζετε στη συνεργασία και στήριξη των γύρω σας για την επιτυχή έκβαση μια δουλειάς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια μικρή ένταση διαφαίνεται στο χώρο δουλειάς με τους συνεργάτες σας, αλλά είναι κάτι περαστικό και χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι!

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από εκεί που δεν το περιμένετε θα έχετε την στήριξη ενός πολύ σημαντικού ατόμου από τον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά να κάνετε το επόμενο σας βήμα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί να δείχνετε ντροπαλοί και ευγενικοί εξωτερικά, κατά βάθος όμως είστε άτομα με αδάμαστη θέληση, και ότι βάζετε στο μυαλό σας πρέπει να το πετύχετε. Σήμερα είναι μια μέρα που κανείς δεν μπορεί να σας αλλάξει ρότα!

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα ευκαιριών η σημερινή και δεν θα πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Με την διαίσθηση σας και την αναλυτική σας σκέψη θα επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το βλέμμα σας στρέφεται σήμερα προς τον έξω κόσμο, είτε πρόκειται για το εξωτερικό σαν ιδέα, είτε πιο συγκεκριμένα για προϊόντα που προέρχονται από το εξωτερικό και μπορεί να σας ενδιαφέρουν προσωπικά ή επαγγελματικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα θα φέρει καινούργιες επαφές ή θα σας δώσει ευκαιρίες να ξεκινήσετε σε μια νέα θέση εργασίας ή να κάνετε ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα.

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Συνδυάστε το πρακτικό πνεύμα και την αβρότητα, μια και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάντοτε πολύπλοκες και χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς. Η επιτυχία των στόχων σας εξαρτάται από τις επαφές σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προοιωνίζεται θαυμάσια για επαφές ανώτατου επιπέδου, είτε πρόκειται για τα αφεντικά της επιχείρησης που απασχολείστε, είτε για ένα πολύ σημαντικό καινούργιο πελάτη. Το πνεύμα σας θα λάμψει!  

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καλλιεργήστε τις κοινωνικές σας επαφές, αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, συσφίξτε τις συγγενικές σας σχέσεις! Έχει μεγάλη σημασία για σας να έχετε ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων γύρω σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οικογενειακές ή συγγενικές επαφές θα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα, κάτι που θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε κάποιες σχέσεις που έχουν πέσει χωρίς λόγο σε λήθαργο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια σχετική αστάθεια υπάρχει στον αέρα σήμερα, που ίσως να προέρχεται από την δική σας ψυχολογική κατάσταση. Καινούργιες υποχρεώσεις επαγγελματικής φύσης μπορεί να σας οδηγήσουν σε αναγκαστικές αλλαγές του τρόπου ζωής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Οι σημερινές συνθήκες απαιτούν να κρατήσετε για τον εαυτό σας, τόσο τα συναισθήματα σας, εάν μιλάμε για προσωπικές σχέσεις, όσο και τα μελλοντικά σας σχέδια στον επαγγελματικό τομέα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…