ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, και με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αυστηρότητας και ψυχρότητας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς  η ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια δική σας ψυχρότητα στα αισθήματα, φέρνει ατυχία τόσο στα ερωτικά σας, όπου αφήνει ανεκπλήρωτες τις ερωτικές σας επιθυμίες…

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας.

ΤΡΙΤΗ 6.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων, δεν σας φοβίζει τίποτε. Για όσους ασκούν στρατιωτικά επαγγέλματα, σήμερα είναι η μέρα τους! Η δύναμή σας μπορεί να μην εξωτερικεύεται, αλλά να δρα υποδόρια…

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό προς το κοινό και το αίσθημα δικαιοσύνης, θα έχετε κάνει σημαντικά βήματα προς την επιτυχία!

ΠΕΜΠΤΗ 8.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι σημερινές σας ασχολίες που έχουν σχέση με την ανώτερη εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη, τη φιλοσοφία ή τη θρησκεία θα είναι άκρως επιτυχείς! Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση, καθώς έχετε εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στο κυνήγι των στόχων σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η  υπερβολική αυστηρότητα χαρακτηρίζουν τις σημερινές σας πράξεις. Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά, αλλά και αρκετή δόση φιλαργυρίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ψυχρότητα στα αισθήματα και ίσως υπερβολικές απαιτήσεις, αφήνουν ανεκπλήρωτες τις ερωτικές σας επιθυμίες. Δυσκολίες παρατηρούνται σε οικονομικά θέματα, του γάμου και των συνεργασιών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με εμπορικές συναλλαγές και  θέματα βασικής ή μέσης εκπαίδευσης.

ΤΡΙΤΗ 13.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Η τύχη όμως δεν είναι ιδιαίτερα θετικά διακείμενη απέναντι σας, γι αυτό θέλει μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία. Εκεί δείχνετε τις ξεχωριστές σας ικανότητες.

ΠΕΜΠΤΗ 15.2.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 08Ο ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας σήμερα! Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας χαρίσει επιτυχία, αρκεί να μην κινείστε μόνο από την λογική του χρηματικού κέρδους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Δυσκολίες επικοινωνίας υπάρχουν σε φιλικό ή οικογενειακό επίπεδο που πρέπει να προσεχθεί.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το ασφαλές σας καταφύγιο είναι το σπίτι σας σήμερα και η οικογένεια ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνουν να ξεχαστείτε μετά από μια απαιτητική και κουραστική μέρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετική πορεία θα έχουν σήμερα οι τομείς του έρωτα, των παιδιών ή των ταξιδιών μακρινών αποστάσεων, ενώ προκύπτουν προβληματισμοί στο τομέα της καριέρας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή και υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο σας! Είστε πλασμένοι για αρχηγοί!

ΤΡΙΤΗ 20.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με εξαιρετικό τρόπο θέματα που αφορούν τον σύντροφο σας ή τα παιδιά σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κερδοφόρα προοιωνίζεται σήμερα η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής έγγραφα ή με τη μέση εκπαίδευση. Δυσκολίες στην επικοινωνίας με φιλικά πρόσωπα!

ΠΕΜΠΤΗ 22.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αντίθεσή σας σε κάθε τι πρωτοποριακό και νεωτεριστικό δεν κάνει εύκολη την επαγγελματική σας ζωή… Θα πρέπει να είστε πολύ πιο ανοιχτοί στις προκλήσεις των καιρών για να πάτε μπροστά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο, την συγγραφή ή την διδασκαλία. Προσοχή στην υγεία σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα έχετε μεγάλη επικοινωνιακή δεινότητα! Μπορείτε να επικοινωνήσετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες και με ευκολία να αποσπάσετε θετικές κριτικές τουλάχιστον…

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο έντονος συναισθηματισμός δίνουν για σας το τόνο της ημέρας! Κληρονομικά θέματα μπορούν να έχουν ευνοϊκή έκβαση. Προσοχή στις συνεργασίες σας!!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα.

ΤΡΙΤΗ 27.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία σήμερα. Μόνο που θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και να μην σας παρασύρει το θετικό κλίμα!

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημαντική  οργανωτική σας ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να δώσουν την επιτυχία. Προσοχή στην διατροφή σας, τόσο από άποψη ποσότητας, όσο και ποιότητας!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…