ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Στον επαγγελματικό τομέα, φίλοι Παρθένοι, κινδυνεύετε για όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή με λάθη και παραλείψεις που μπορεί να σας στοιχίσουν σημαντικά. Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν! Είναι η περίοδος που απειλείστε επίσης από εξαπατήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας τεταμένη! Η Αφροδίτη και πάλι σε ορθή φορά σας δίνει ιδιαίτερη εύνοια με μια ακτινοβολία που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστους τους γύρω σας και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε σημαντικά βήματα. Προς το τέλος του μήνα η αυτοπεποίθηση σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και σας βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας. Την περίοδο αυτή ένα αντρικό πρόσωπο θα εκτιμήσει τις επίπονες και επίμονες προσπάθειες σας και θα θελήσει να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Η σκληρή σας δουλειά τους προηγούμενους μήνες θα αναγνωριστεί και δεν θα πάει χαμένη! Δεν αποκλείεται δε να σας βοηθήσει και οικονομικά, εάν έχετε ανάγκη από ένα δάνεια ή μια οικονομική διευκόλυνση. Ως προς την καθημερινή διαχείριση του προϋπολογισμού σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην ξεφύγετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Όσοι Παρθένοι βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε μια κρίση γύρω στις αρχές του μήνα, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή! Το πλανητικό σκηνικό απειλεί να φέρει στην δημοσιότητα προσωπικές σας στιγμές ή να βγάλει στην επιφάνεια κάποια μυστικά σας που θα σας φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και θα σας αναγκάσουν να απολογηθείτε στον σύντροφό σας… Περιφρουρήστε όσο το δυνατόν καλύτερα την σχέση σας και προσπαθήστε να εξομαλύνετε τα πράγματα, με το να είστε ειλικρινής! Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας βγάλει από την δύσκολη θέση να σώσει την σχέση σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα ασκείτε ένα ιδιαίτερο μαγνητισμό στους γύρω σας όλο τον μήνα, προσελκύοντας γύρω σας ποικιλία από επίδοξους εραστές! Με τονωμένη την αυτοπεποίθηση σας, προβλέπεται ένας «καυτός» χειμώνας… Δεν θα σας λείψει όμως και η δημιουργική έμπνευση, για όσους έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες!

Καλό και δημιουργικό 2019!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2021

Επαγγελματικά &nd…