ΠΙΘΗΚΟΣ

ΕΤΗ: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, η λύση στα προβλήματα συναισθηματικής φύσης είναι η ειλικρίνεια! Σας είναι όμως δύσκολο, γιατί φοβάστε ότι θα υποφέρετε, εάν ανοιχτείτε στο ταίρι σας. Για να λύσετε τα συναισθήματα σας αδιέξοδα θα μπορούσε να σας βοηθήσει ένα έμπιστο φιλικό σας πρόσωπο ή ακόμη και η ψυχοθεραπεία στην έσχατη περίπτωση. Μιλήστε αντί να καταπίνετε τα πάντα, γιατί μέσα από το διάλογο μπορούν να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Στις διαπροσωπικές σας επαφές θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τη χρονιά αυτή! Είναι μια χρονιά κοινωνικής ενηλικίωσης για σας, που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κάθε μορφής σχέση.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, το πρώτο μέρος της χρονιάς δεν θα είναι ιδιαίτερα θετικό! Συνιστάται να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα και τα μεγάλα ανοίγματα. Η χρονιά αυτή προσφέρεται για ομαδική δουλειά και για προετοιμασία του εδάφους για την επόμενη χρονιά, το 2020. Συνιστάται να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ και να μην αναμειγνύεστε όπου δεν υπάρχει λόγος και ανάγκη.  Συνεργάτες και ανώτεροι ιεραρχικά θα εκτιμήσουν την ικανότητα σας να προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση, την επιμονή σας και την αφοσίωση σας σε μεγαλόπνοα σχέδια και δράσεις. Αποφύγετε με κάθε θυσία αντιπαραθέσεις με ανωτέρους κατά τη διάρκεια του 2019. Κάντε στρατηγικούς συμμάχους που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας την επόμενη χρονιά.

 

ΥΓΕΙΑ

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας υποφέρετε από κούραση και εξάντληση. Υπάρχει η προδιάθεση για υψηλή αρτηριακή πίεση και ορμονικές διαταραχές. Έχετε έντονες διακυμάνσεις στην διάθεση σας, που οφείλονται εν μέρει και στην μειωμένη ενέργεια σας. Το διάβασμα και ο διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε ψυχικά και ενεργειακά, και η διασκέδαση προσφέρει μια πολύ καλή διέξοδο στα καθημερινά προβλήματα.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…