Ποιο Όσκαρ θα κέρδιζαν τα ζώδια;

Η βραδιά των ‘Οσκαρ είναι η πιο λαμπερή και μαγική βραδιά του Χόλυγουντ. Όλοι οι προσκεκλημένοι παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες από διάσημους σχεδιαστές μόδας για τη γεμάτη λάμψη βραδιά!

  

Κριός :

Ο Κριός ζει για τη φήμη και τη δόξα! Ως προσωπικότητα είναι πολύ ανεξάρτητος. Ο γνήσιος Κριός διεκδικεί μια θέση και θέλει να βγαίνει μπροστά, σαν ηγέτης. Η αισιόδοξη προσωπικότητά του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους. Θα έδινε τα πάντα για να κερδίσει κάποιο Όσκαρ! Σημασία δεν θα είχε ποιο αλλά…. μόνον η κατάκτηση και η επιτυχία.

 

Ταύρος :

Ο Ταύρος το καλύτερο Όσκαρ που θα κέρδιζε θα ήταν σίγουρα αυτό της σκηνικής παρουσίας! Είναι γνωστός λάτρης του ωραίου εκ φύσεως! Άλλωστε ο Ταύρος χαρακτηρίζεται από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του και τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς βοήθεια.

Δίδυμος :

 Ο Δίδυμος έχει ταλέντο στο να προσαρμόζει τις συζητήσεις στη δική του οπτική γωνία! Μπορεί από μία λέξη να πλάσει μία ολόκληρη ιστορία! Το κατάλληλο Όσκαρ θα ήταν αυτό του βραβείου Σεναρίου! Άλλωστε, οι Δίδυμοι είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η αλλαγή και η ελευθερία είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Διδύμους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

  

Καρκίνος :

 Ο Καρκίνος θα έπρεπε να πάρει το βραβείο για τα ηχητικά εφέ! Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι Καρκίνοι διαθέτουν μουσική παιδεία και μουσικό αφτί! Είναι το ζώδιο που από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, από την άλλη όμως, εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Παρόλα αυτά η μουσική παιδεία που διαθέτει του δίνει το πολυπόθητο Όσκαρ!

Λέων :

  Ο Λέων είναι από τους ανθρώπους που μπορεί να κρύβει τα συναισθήματα του κάτω από μία μάσκα είτε τεχνητή με τη βοήθεια του μακιγιάζ είτε μέσα από τις εκφράσεις που μπορεί να πάρει το πρόσωπό του! Είναι ο κατάλληλος για το βραβείο και Όσκαρ του καλύτερου μακιγιάζ! Άλλωστε ο Λέων είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει.

Παρθένος :

 Ο Παρθένος θα έπαιρνε με τιμή και δόξα του Όσκαρ δεύτερου ρόλου! έχει ταλέντο και είναι γεννημένος για ηθοποιός ιδιαίτερα σε δραματικούς ρόλους! Ο Παρθένος είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η εμμονή τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον.

Ζυγός :

 Ο Ζυγός έχει την τάση να δίνει μια θεατρικότητα στα ρούχα του και πάντα τα έχει τακτοποιημένα με βάση τις περιστάσεις! Έτσι λοιπό επάξια θα έπαιρνε το Όσκαρ για τα σκηνικά και τα κοστούμια! Παρόλο που στους Ζυγούς αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με συνεταιρισμούς και ομάδες. Είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους.

Σκορπιός :

Ο Σκορπιός λειτουργεί με πρόγραμμα, μελέτη και αποφασιστικότητα για την κάθε κίνηση που θα κάνει! Συνεπώς θα έπαιρνε το Όσκαρ σκηνοθεσίας! Η ανεξαρτησία είναι η βασική αρχή ενός Σκορπιού, που λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία.

Τοξότης :

Ο Τοξότης ανήκει στα ζώδια της χαράς, της ζωντάνιας και της φαντασίας! Γι’ αυτούς τους λόγους θα έπαιρνε το Όσκαρ της καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων! Άλλωστε οι Τοξότες είναι ανεξάρτητοι. Είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο.

Αιγόκερως :

 Ο Αιγόκερως είναι ο πιο προγραμματισμένος άνθρωπος! Μελετάει και υπολογίζει χρονικά τις κινήσεις του, τις αποστάσεις του και για αυτό συνήθως είναι συνεπείς και στα ραντεβού του! Το Όσκαρ για το καλύτερο μοντάζ θα πήγαινε σίγουρα σε έναν Αιγόκερω! Άλλωστε τα ζώδια του Αιγόκερου γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερος είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων.

Υδροχόος :

 Ο Υδροχόος είναι γλωσσομαθείς και γενικότερα λάτρεις των διαφορετικών πολιτισμών! Το Όσκαρ της ξενόγλωσσης ταινίας δεν θα μπορούσε να μην δοθεί σε έναν Υδροχόο! Οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι έξυπνοι, λογικοί, με καθαρή σκέψη. Ταυτόχρονα όμως διαθέτουν φαντασία και διαίσθηση, πράγμα που αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό. Είναι πολύ ευέλικτοι, τους ελκύουν οι καινοτόμες ιδέες και δεν αφήνουν τις απογοητεύσεις να τους αποσπάσουν από τον στόχο τους. Λειτουργούν καλά και μόνοι τους και ομαδικά.

Ιχθείς :

Ο Ιχθείς είναι πάντα ονειροπόλος και αντιλαμβάνεται πολύ διαφορετικά τη ζωή και τα γεγονότα που τον περιβάλουν! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην πάρει το Όσκαρ για τα καλύτερα οπτικά εφέ! Άλλωστε πάντα αντιλαμβάνεται τη ζωή μέσα από ένα δικό του πρίσμα! Άλλωστε οι Ιχθείς αποδίδουν καλύτερα χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη διαίσθηση παρά τη λογική τους. Είναι ευπροσάρμοστοι, δημιουργικοί και δεκτικοί σε νέες ιδέες. Λειτουργούν καλά σε συνεργασία με άλλους όμως δεν αντέχουν τις δουλειές με αυστηρά πλαίσια και κανόνες, ενώ έχουν και μια τάση προς την ανευθυνότητα.

Αλίντα Κανάκη

 

★  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στους Ιχθείς (11.03– 05.04.2024) : Ρομαντισμός, ερωτικές εξομολογήσεις αλλά και εξαπατήσεις

Στις 11 Μαρτίου πραγματοποιεί η Αφροδίτη διέλευση και από το ζώδιο του Υδροχόου περνάει στ…