ΠΡΟΒΑΤΟ

ΕΤΗ: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το έτος του Γουρουνιού θα έχει θετική επίδραση στην συναισθηματική ζωή των εκπροσώπων του ζωδίου σας. Θα φέρει δημιουργικότητα αλλά και αισθησιασμό που θα βοηθήσει τους συντρόφους να ισχυροποιήσουν το δέσιμο τους. Όσοι βρίσκονται σε προβληματικές ή τραυματικές σχέσεις, θα βρουν τη χρονιά αυτή τη δύναμη να τις τερματίσουν, ανακτώντας την ηρεμία και την ισορροπία τους, που θα τους ανοίξει τον δρόμο προς την πραγματική αγάπη. Σε γενικές γραμμές οι εκπρόσωποι του Προβάτου θα απολαύσουν την προστασία ισχυρών πατρόνων, που θα τους παρέχουν επαφές και πηγές ώστε να κάνουν την ζωή τους πιο ευχάριστη.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κατά το 2019 υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική ευημερία. Το κοινωνικό σας περιβάλλον θα βοηθήσει να έλθετε σε επαφή με άτομα που θα ανοίξουν νέες προοπτικές καριέρας, ίσως και με την μετακίνηση σας σε άλλη πόλη ή χώρα. Αν και δεν αναμένονται άμεσα οικονομικά οφέλη, οι εμπειρίες και οι δεξιότητες που θα αποκτήσετε θα σας βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον να βελτιώσετε και την οικονομική σας επιφάνεια. Να είστε προσεκτικοί πριν προσχωρήσετε σε μια ομάδα εργασίας, μια δραστηριότητα ή μια συνεργασία, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα εκ των υστέρων. Με την πάροδο του χρόνου και υπό την προστασία ισχυρών προσώπων θα είστε σε θέση να προοδέψετε επαγγελματικά.

 

ΥΓΕΙΑ

Παρά την ευαίσθητη εξωτερική εικόνα, τα Πρόβατα έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται εύκολα.  Θέλουν να φαίνονται και να αισθάνονται καλά και αποφεύγουν την γκρίνια και τις διαμαρτυρίες. Οι ασθένειες που τους προσβάλουν είναι ήπιες και βραχύβιες και αφορούν κυρίως το στομάχι και το αναπνευστικό σύστημα. Είναι καλό να αποφεύγετε τα βαριά φαγητά, τα λιπαρά και τα πολλά μπαχαρικά. Το σημαντικό είναι ότι ανησυχείτε με το παραμικρό, κάτι που πρέπει να αποβάλλετε. Ο καλός ύπνος σας βοηθάει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Ευαίσθητες περιοχές που χρειάζονται προσοχή είναι το στήθος, το συκώτι, το πάγκρεας και το στομάχι.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κινέζικο ωροσκόπιο 2021 || Το έτος του μεταλλικού Βουβαλιού ||

Ένα έτος σκληρή&sigm…