Πρόβατο 2018

Έτη: 2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955, 1943, 1931, 1919

Κατά τη διάρκεια του 2018 τα Πρόβατα δεν αναμένεται να καταφέρουν εύκολα να μαζευτούν και να αφιερωθούν επί μακρόν στην καριέρα ή στην επίτευξη των στόχων τους. Και εάν αντιπαθεί κάτι ο κυρίαρχος του κινέζικού αυτού έτους, ο Σκύλος, είναι η επιπολαιότητα! Δεν αναμένεται ωστόσο να τους τιμωρήσει, αλλά να τους αναγκάσει μέσα από προκλήσεις που θα τους φέρει στο δρόμο τους, να αλλάξουν στάση ζωής! Όσοι ανταποκριθούν έγκαιρα και προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, θα βρουν απίστευτη υποστήριξη από τον Σκύλο και θα απολαύσουν την εύνοια του. Δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εμπόδια ή προβλήματα που θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν, θα πρέπει όμως να τα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα.

Τα Πρόβατα έχουν την τάση να αναβάλλουν τις σοβαρές αποφάσεις. Έτσι ήταν πάντοτε, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Ήδη με το ξεκίνημα του χρόνου θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το μονοπάτι της ζωής που θα ακολουθήσουν και πόση δουλειά είναι διατεθειμένοι να κάνουν για να πετύχουν αυτό που επιθυμούν. Και αυτά τα διλλήματα δεν θα προκύψουν από μόνα τους, αλλά θα είναι αποτέλεσμα καταστάσεων που θα βιώσουν. Αποφύγετε τις κρίσεις πανικού, που μπορεί να σας πιάσουν, καθώς θα πρέπει να πάρετε υπό πίεση σοβαρές αποφάσεις. Μην προσπαθήσετε επίσης να μεταθέσετε την ευθύνη όποιας απόφασης στου άλλους. Εσείς πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις, και κανένας άλλος!

Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων Προβάτων, που διανύουν μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή ή που είναι σε μια ήρεμη και ισορροπημένη σχέση, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Αντίθετα, ο Σκύλος θα την πριμοδοτήσει και όποια προβλήματα υπήρχαν και σκίαζαν την σχέση θα εξαφανιστούν! Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να ελαφρύνει το φορτίο σας, ώστε να μπορέσετε ποιο εύκολα και απερίσπαστα να πάρετε τις αποφάσεις που έχουν σχέση με την καριέρα σας. Η άποψη και η στήριξη του συντρόφου σας θα παίξει μεγάλο ρόλο, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να λείπετε συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια, προκειμένου να προωθήσετε την καριέρα σας. Όποια και να είναι η επιλογή σας, φροντίστε μόνο να έχετε εξισορροπήσει την σχέση σας, πριν αρχίσει το στρες με την δουλειά σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά περισσότερα διλλήματα. Τα Πρόβατα είναι σπουδαίοι εραστές και το ενδιαφέρων των ερωτικών συντρόφων τους είναι πάντοτε δεδομένο και έντονο! Αυτή η τάση θα συνεχιστεί και μέσα στο 2018, με μια μικρή όμως αλλαγή: θα εμφανιστεί ένα άτομο στην ζωή σας, που θα απαιτήσει αποκλειστικότητα! Στην αρχή θα ενδώσετε, καθώς θα θεωρείτε ότι είναι μια από τις περιστασιακές σας μικρής διάρκειας σχέση, με τον καιρό όμως θα διαπιστώσετε ότι το άτομο αυτό κατάφερε κα κλέψει την καρδιά σας! Από δω και περά εξαρτάται από εσάς, εάν θα θελήσετε να δεσμευτείτε και να μαζευτείτε, ξεκινώντας ένα οικογενειακό βίο, ή εάν θα παραμείνετε εργένηδες, απολαμβάνοντας τη ζωή.

Τα επαγγελματικά διλλήματα αναμένεται να είναι ακόμη πιο δύσκολα! Ήδη από την αρχή του έτους αναμένεται να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα είναι πολύ σημαντική για την καριέρα σας, αλλά θα πρέπει να θυσιάσετε μεγάλο μέρος από την καθημερινή ρουτίνα σας, κάτι που θα είναι δύσκολο για σας. Εκεί θα πρέπει εσείς πάλι να αποφασίσετε, εάν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η καθημερινότητα σας ή μια επαγγελματική εκτίναξη και μια λαμπρή καριέρα.

Εάν αποφασίσετε να ριχτείτε στην περιπέτεια, όταν θα έχετε μπει σους καινούργιους ρυθμούς σας και θα ηρεμήσετε, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε την σωστή επιλογή! Το αυξημένο σας εισόδημα θα σας πείσει ακόμη πιο εύκολα για την ορθότητα της απόφασης σας! Τα Πρόβατα ξοδεύουν συνήθως πολλά περισσότερα από αυτά που βγάζουν, με αποτέλεσμα να βυθίζονται  στα χρέη. Το αυξημένο σας εισόδημα θα αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ή υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το αποτρέψει, εάν αναβάλετε για το μέλλον μεγάλες και ακριβές αγορές!

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …