ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2019

ΠΕΜΠΤΗ 1.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 7.7 ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Τα άστρα φέρνουν στην επιφάνεια υποθέσεις που από καιρό σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν και δεν λείπουν τα απρόοπτα, η κατάληξη θα είναι θετική λιγάκι αργότερα. Τα ερωτικά σας θέματα ωστόσο είναι στην αποκορύφωση τους αυτό το διάστημα. Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας, ενώ δεν αποκλείετε να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί και προκαλεί παρασκηνιακές καταστάσεις και συκοφαντίες, σχόλια και ίντριγκες στα επαγγελματικά σας. Απομονωθείτε και κρατήσετε μυστικά για τον εαυτό σας. Μπορεί το κλίμα της σημερινής έκλειψης να είναι λιγάκι απατηλό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στην οδήγηση. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας . Οι εντάσεις, τα πάθη και οι ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ )

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς νιώθετε κουρασμένοι και υπερευαίσθητοι. Φερθείτε συντηρητικά και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί με το ταίρι σας. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας. Το πλανητικό σύστημα σήμερα όμως προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια.

ΤΡΙΤΗ 6.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας.  Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με υπομονή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όσοι είστε μόνοι / μόνες  θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας να κινείστε όπως σας αρέσει…  Απρόσμενες θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα θα φέρει η μέρα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 8.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι απόψεις σας είναι απόλυτες σήμερα. Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στο δρόμο της ζωής, που εσείς επιλέξατε. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και τη συναισθηματική ισορροπία σας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρά την αρνητική σας προδιάθεση, η δουλειά σας θα σας δώσει κάποιες χαρές. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια ασχολία ή ένα χόμπι σας. Το βράδυ α είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα, για λίγο παιχνίδι στον υπολογιστή ή απλά για χαλάρωση με την συντροφιά ενός βιβλίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εστιάστε τη προσοχή σας στην δουλειά σας και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Κρατήσετε σημειώσεις για ιδέες που θα σας έρθουν στο μυαλό, ώστε να τις επεξεργαστείτε σε εύθετο χρόνο και να τις μετουσιώσετε σε πράξη την κατάλληλη χρονική στιγμή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΟΡΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 10.4)

Μην ξεσπάτε στον εκλεκτό της καρδιάς σας. Απλά ξεκαθαρίστε του τις φοβίες σας. Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα!!! Επικοινωνήστε με κάποιο άτομο που σας καταλαβαίνει, έστω και αυτό είναι μια προηγούμενη σχέση ή άτομο που σας φλερτάρει, ενώ εσείς βρίσκεστε σε γάμο. Η απλή επικοινωνία με αυτό το άτομο έχει να σας δώσει πολλά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 1.1.20)

Τα άστρα σας βοηθούν να έχετε σωστή και καθαρή κρίση των γεγονότων και να είστε πιο επιφυλακτικοί και συνεργάσιμοι. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να πείσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η  σχέσης σας, αξίζει να συνεχιστεί, βάζοντας γερά θεμέλια. Απολαύστε μια ευχάριστη ερωτική βραδιά!!!

ΤΡΙΤΗ 13.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η πυξίδα σας δείχνει μόνο τον έρωτα.  Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιθετικότητα σας οφείλετε σε ένταση και νεύρα. Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν φταίνε.

ΠΕΜΠΤΗ 15.8.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, σας υπόσχονται ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Αισθηματικά, θα έρθετε αντιμέτωποι με πιεστικές  καταστάσεις και θα υπάρχει η ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αισθάνεστε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει με ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας! Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Και ξεκινήστε με την αναδιοργάνωση της κοινωνικής σας ζωής!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος! Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα και η αισθηματική σας ζωή είναι στο χέρι σας να βελτιωθεί! Το διάστημα αυτό μπορείτε να βελτιώσετε στο γάμο ή την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι να βρείτε ένα νέο σύντροφο με καλές προοπτικές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.8.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν υποψιάζεστε ότι το σώμα δεν είναι υγιές, αποφύγετε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Είναι πιθανόν ότι θα χρειαστεί να αναβάλλετε μια προγραμματισμένη εκδήλωση ή ένα ταξίδι. Επίσης, απαγορεύεται για σήμερα να εκτεθείτε σε οικονομικούς κινδύνους!

ΤΡΙΤΗ 20.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε κάποιες ανησυχίες για την πορεία της καριέρας σας και κάποιες φοβίες σας βασανίζουν, ίσως οφείλονται όμως περισσότερο στην κούραση σας, παρά σε πραγματικά δεδομένα. Χαλαρώστε λίγο… Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, υπάρχει γύρω σας κόσμος που σας αγαπάει και νοιάζεται για σας, τους παραμελείτε όμως συχνά…

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε πιο σημείο είστε ανά πάσα στιγμή σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό σας στις εκτιμήσεις σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας.

ΠΕΜΠΤΗ 22.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όποιος παίζει με την φωτιά, κάποια στιγμή μπορεί να καεί! Άλλωστε αυτό το μάθημα θα έπρεπε να το είχατε μάθει ήδη. Μην κάνετε κάτι που θα απογοητεύσει ή θα πληγώσει το ταίρι σας. Εστιάστε στους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε αγάπη και αφοσίωση στο σύντροφο σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή σε λάθη και παραλήψεις που μπορεί να στοιχίσουν. Η φιλία θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην σημερινή σας μέρα. Ένα νέο φιλικό πρόσωπο στην ζωή σας θα φέρει και νέα ενδιαφέροντα, χρειάζεται όμως χρόνος μέχρι να βρείτε έναν κοινό βηματισμό…

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια νέα επαγγελματική υποχρέωση θα απαιτήσει την αφοσίωση σας αλλά και πολύ ενέργεια και επιμονή για να μπορέσετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία, μέσα στα στενά χρονικά όρια που θα σας τεθούν. Με την υπομονή και την υπομονή όλα μπορούν να γίνουν…

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΣ  ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως έχετε κατασταλάξει για το τι χρειάζεστε στην προσωπική σας ζωή και είναι καιρός να το διεκδικήσετε. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, επενδύστε στην ενδυνάμωση της, μια και μπορεί να μην υπάρξει εύκολα άλλο άτομο που να πληροί τις προδιαγραφές σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει μια ένταση στην οικογένεια που μπορεί να οφείλεται σε διάσταση απόψεων σε θέματα καθημερινής διαχείρισης.  Μην εξάπτεστε και προσπαθήστε με συναινετικό τρόπο να βρείτε λύσεις. Θα πρέπει να πάρετε τα ηνία και να βγείτε μπροστά. Κάποιες υποθέσεις πρέπει να κλείσουν οριστικά!

ΤΡΙΤΗ 27.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρειάζεται εγρήγορση και συνεχή πάλη για να τα καταφέρετε στον επαγγελματικό τομέα. Μπείτε μπροστά και εμπνεύστε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας! Έχετε την  ικανότητα, αλλά και τις εμπειρίες που απαιτούνται για να δείξετε τον σωστό δρόμο…

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε… Η επιτυχία στις επαγγελματικές σας βλέψεις και στην νέα προσπάθεια που ξεκινάτε εξαρτάται απόλυτα από τις συμβουλές που θα λάβετε από πιο έμπειρους στον χώρο ανθρώπους.

ΠΕΜΠΤΗ 29.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πάθει εμμονή με την δουλειά σας και δεν σας αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο άλλες δραστηριότητες. Σήμερα ίσως να πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε ένα ήρεμο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ανανεώσει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Ίσως να χρειάζεστε κάποια αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον για να μπορέσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, ίσως σας επιτρέψουν σήμερα να το πραγματοποιήσετε. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο σκοπός της ζωής δεν πρέπει να είναι τα χρήματα. Άλλωστε κανείς δεν είχε ποτέ αρκετά, όσα και να έχει αποκτήσει. Επικεντρωθείτε στα πραγματικά σημαντικά της ζωή. Κάποια σκληρή κρητική που θα ασκήσετε μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για οικογενειακές λογομαχίες ή για έναν διαπληκτισμό με ένα πολύ καλό σας φιλικό πρόσωπο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…