ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μέρα αποφάσεων η σημερινή, καθώς κάποια ευκαιρία σας χτυπάει τη πόρτα. Για να καταφέρετε να καρπωθείτε οφέλη θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και προσαρμοστικότητα!                         

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι έκτακτες δαπάνες θα καθορίσουν τη μέρα σας. Ακόμη και οι πιο συγκρατημένοι Σκορπιοί δεν θα μπορούν εύκολα να πουν όχι σε ένα ακριβό ρούχο, ένα δαπανηρό ταξίδι ή ένα αντικείμενο πολυτελείας.                                   

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τύχη είναι με το μέρος σας σε θέματα οικονομικής φύσης. Είναι η χρυσή ευκαιρία που περιμένατε για ένα θέμα εξαγοράς ή για κέρδη από χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην σας παρασέρνει ο ρυθμός της μέρας και χάνετε την αυτοσυγκέντρωση ή τους στόχους σας. Χαλαρώστε, επικεντρωθείτε στα καθήκοντα σας και αναγνωρίστε τα λάθη σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επιτυχής ολοκλήρωση ενός έργου θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας γεμίσει με ικανοποίηση. Αποφύγετε την αυστηρή κριτική προς τον εαυτό σας!

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Οι προτεραιότητες σας σήμερα καθορίζονται από τις ανάγκες των οικείων σας προσώπων ή των φίλων σας. Μέσα από την προσφορά θα αισθανθείτε και σεις ικανοποίηση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Κάτι δεν σας αφήνει σήμερα να χαλαρώσετε. Μπορεί να είναι ένας απρόσκλητος επισκέπτης που θα σας χαλάσει τη βολή, ίσως όμως να υπάρχουν και υπόγειες διεργασίες που θα έρθουν στη επιφάνεια για να σας ταράξουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όχι μόνο θα πρέπει να αποφύγετε κάθε περιττή δαπάνη σήμερα, αλλά να αποφύγετε κάθε μη ανελαστική δαπάνη για το καλό των οικονομικών σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και η αυξημένη σας διαίσθηση θα σας υπαγορεύσουν τον τρόπο δράσης που θα σας οδηγήσει, χωρίς να το καταλαβαίνετε στην επιτυχία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει στα μονοπάτια που πρέπει να ακολουθήσετε. Κατά τις βραδινές ώρες όμως φανείτε διπλωμάτες και διαφυλάξτε τα μυστικά σας!

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι με την μορφή επείγοντος θα αναστατώσει το πρόγραμμα σας σήμερα και θα ανεβάσει τη αδρεναλίνη σας στα ύψη!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας κυλάει χωρίς απρόβλεπτα, για σας όμως που ζείτε και ανασαίνετε για την ένταση, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το ενδιαφέρον σας γι αυτό που κάνετε…

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους σαν πιόνια σε μια σκακιέρα που οφείλουν να ικανοποιούν τις δικές σας ανάγκες. Θα καταλήξετε μόνοι σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρά την φαινομενικά ασκητική σας ζωή, σπάνια υποφέρετε από μιζέρια. Είστε απόλυτα ικανοί να μεταμορφωθείτε στη στιγμή και να επιβάλετε την παρουσία σας σε κάθε επίπεδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για αποκατάσταση διαπροσωπικών σχέσεων, είτε είναι επαγγελματικές, είτε συναισθηματικές. Μπορείτε μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία να αφήσετε τα άσχημα πίσω σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όσο έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε. Είναι μια εξαιρετική επίσης μέρα για διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων!

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα χρήματα είναι μεν σημαντικά για την καθημερινή μας επιβίωση, δεν είναι όμως το παν. Τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι άυλα! Είναι η γνώση αυτή που ανοίγει νέους ορίζοντες!

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε κουραστεί από τη ρουτίνα, σήμερα είναι η μέρα που θα το γλεντήσετε με τη καρδιά σας. Συναρπαστικές ανατροπές σας περιμένουν, είτε στην επαγγελματική σας ζωή, είτε στην ερωτική σας που θα σας ξυπνήσουν από το λήθαργο…

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει έντονα η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε στο άμεσο περιβάλλον σας διαφωνίες για τους χειρισμούς σας. Εάν είστε σε καλή διάθεση, αυτές θα διευθετηθούν εύκολα…

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην καταφεύγετε σε μορφές διασκέδασης που δεν σας εκφράζουν, απλά για να βγείτε από το σπίτι, ή μην συναναστρέφεστε με άτομα που δεν σας καλύπτουν γιατί θα αισθανθείτε ότι χαλάσατε χωρίς λόγο τη διάθεση σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εξωτερικά ερεθίσματα θα σας καταβάλουν σήμερα και θα φέρουν στην επιφάνεια κάποια από τα αρνητικότερα σας χαρακτηριστικά. Φροντίστε να θωρακιστείτε, ώστε να μην σας αγγίξει τίποτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Απαιτείται αποφασιστικότητα στις δράσεις σας, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές αλλά και εφευρετικοί για να καταφέρετε ακόμη και το πιο ασήμαντο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Για τους περισσότερους του ζωδίου σας, η επιτυχία που θα γευτείτε στον επαγγελματικό τομέα οφείλεται στον επαγγελματισμό σας, την εμπειρία σας, την διαίσθηση σας αλλά και την ικανότητα σας να χειρίζεστε τους ανθρώπους γύρω σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό συστήνει αλλαγή πλεύσης σε κοινωνικό επίπεδο, με την δημιουργία νέων φιλικών ή κοινωνικών επαφών. Λόγω της αδράνειας σας υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το τρένο…

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Την εορταστική ατμόσφαιρα κινδυνεύει να δυναμιτίσει ένα απρόβλεπτο εξωτερικό γεγονός, που ίσως να έχει σχέση με συνεργάτες, ενδεχομένως και με φιλικά πρόσωπα. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιο μυστικό ή απόκρυφο θα τραβήξει την προσοχή σας και η συγκίνηση που θα πάρετε να είναι εξαιρετικά ισχυρή!  Υπόγειες διεργασίες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε για συναισθηματικές, δοκιμάζονται σήμερα. Υπάρχει όμως πάντοτε ο τρόπος να λύσετε τα προβλήματα, όσο σημαντικά και δύσκολα και να φαντάζουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν κρατήσετε σταθερή πορεία και είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους γύρω σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε! Είναι μια θαυμάσια μέρα να αξιοποιήσετε τα διαχειριστικά σας ταλέντα ή τις οργανωτικές σας ικανότητες. ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι η τελευταίες μέρες του χρόνου και η εορταστική διάθεση έχει καταλάβει και σας, η μέρα προσφέρεται για χαλαρές βόλτες αλλά και ψώνια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.                      

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Κινδυνεύετε όμως άμεσα από καταναλωτικές κραιπάλες, εάν δεν καταφέρετε να δαμάσετε τα ένστικτα σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας και μην δεσμεύεστε σε κάτι που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα περάσετε καλά. Η σημερινή μέρα πρέπει να είναι μέρα χαράς!

 

Ευτυχισμένο το 2019!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…