ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρόνια Πολλά! Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους.

ΤΡΙΤΗ 2.1.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ)

Η μέρα σας ωθεί σε καταναλωτικές δαπάνες! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλετε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σας από την καθημερινότητα, αλλά και να σας δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΠΕΜΠΤΗ 4.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η οικογένεια σας απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείτε όμως κάποια στιγμή ότι μόνο δίνετε στην οικογένεια σας και δεν παίρνετε σχεδόν τίποτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να αποκατασταθεί σήμερα ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιοι άνθρωποι σας εκδηλώνουν την αγάπη τους, χωρίς να το περιμένετε! Η μέρα είναι ρομαντική, και με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει και πάλι.

ΤΡΙΤΗ  9.1.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα.

ΠΕΜΠΤΗ 11.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπερβολές, καταχρήσεις ή πληθωρικές υποσχέσεις μπορεί να σας πληγώσουν! Φροντίστε να κρατήσετε κάποιο μέτρο στις κινήσεις σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησυχάστε τη συναισθηματική σας ανησυχία ή ανασφάλεια με φυσικές δράσεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια συλλογική εργασία, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα φέρνατε από μόνοι σας. Ανοίγεται μια καινούργια πόρτα για τα επαγγελματικά σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος.

ΤΡΙΤΗ 16.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί από εσάς να μοιραστείτε πράγματα με τους γύρω σας! Δώστε λίγα από αυτά που έχετε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.1.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν έντονες και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα για την μελλοντική σας πορεία.

ΠΕΜΠΤΗ 18.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συζητήσεις με βαθύ νόημα, έστω κι αν χρειαστεί να πνίξετε κάποιες δικές σας ανησυχίες ή ιδέες σε ένα ζήτημα, θα σας ανοίξουν ένα νέο παράθυρο στον κόσμο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σας θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στο περιβάλλον σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση!  Μια νέα γνωριμία σας ενθουσιάζει, αλλά είναι θνησιγενής…

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Φανείτε σοβαροί και αξιόπιστοι, για να μπορούν να σας εμπιστευτούν οι γύρω σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται με καλοζυγισμένες και μελετημένες ενέργειες. Δεν έχουν χώρο οι αυθορμητισμοί και αυτοσχεδιασμοί…

ΤΡΙΤΗ 23.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μειωμένη διάθεση για συνεργασία σε κοινωνικά θέματα. Στον αισθηματικό τομέα κάτι θα σας στενοχωρεί και θα σας πικράνει. Ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά ή συναισθηματικά μαζί τους.

ΠΕΜΠΤΗ 25.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ευχάριστη συνάντηση εν όψει! Κάποια καινούργια προσφορά σε επαγγελματικό επίπεδο απαιτεί σοβαρή μελέτη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε, γιατί πληγώνετε τους γύρω σας χωρίς λόγο και ουσία…

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιος θα θελήσει να σας προσφέρει μια εξυπηρέτηση, αναρωτηθείτε όμως με πιο αντάλλαγμα θα γίνει κάτι τέτοιο… Προσοχή!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα είναι καλύτερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

ΤΡΙΤΗ 30.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.1.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή, μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2022

Δευτέρα 01.08.2022 (Σελή…