ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στα όνειρά σας αλλά και τις προτάσεις των ανθρώπων γύρω σας. Μπορούν να σας δώσουν κάποιες πραγματικά έξυπνες και απόλυτα εφικτές ιδέεςΠεράσετε λίγο χρόνο με τους φίλους ή τα παιδιά σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτήσετε κάποια νέας, ασυνήθιστης γνώσηςΜπορείτε να σας βοηθήσουν να συνδυάσετε κάποια πρακτική σας δεξιότητα με στοιχεία μιας εφαρμοσμένης τέχνης.

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εκνευριστική ψυχραιμία σας μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σας, αν δεν μπορείτε να τη χειριστείτε σωστά.  Παρ ‘όλα αυτά, η μέρα θα είναι επιτυχής, εάν παραμείνετε πιστοί και προσηλωμένοι στο στόχο σας. ίσως όμως να πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας. Οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι λίγο-πολύ παράλογες αυτή τη περίοδο και οι επιθυμίες σας να μην σας αφήνουν να εκτιμήσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η συμπεριφορά σας σήμερα θα εγείρει αρνητικά σχόλια, καθώς θα βασιλέψει ο ναρκισσισμός, ο εγωισμός και η αλαζονεία στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Δεν το λέτε και ημέρα δημοφιλίας… Εάν θέλετε να καταφέρετε τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να τρίψετε λίγο τη μούρη σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας είναι η ανυπομονησία που θα σας βάλει σε μπελάδες! Υπάρχει μια εσωτερική ένταση που δεν ξέρετε που να την αποδώσετε. Είτε θα έχετε πρόβλημα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως όμως και με εκπροσώπους του νόμου…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην χάνετε άσκοπα χρόνο και ολοκληρώστε το έργο που έχετε στα χέρια σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή! Παραμερίζετε την προσωπική σας ευχαρίστηση ή τις προσωπικές σας ανάγκες και προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουν δανεικά… Θα ήταν προτιμότερο να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, παρά να δανείσετε χρήματα. Έχετε μια τάση να παραβλέπετε τους οικονομικούς κινδύνους που ενέχουν οι αποφάσεις σας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί θα χάσετε πολλά!!!

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διορατικότητα, η κοινή λογική και το πρακτικό σας πνεύμα είναι τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά και σας χαρίζουν ένα σημαντικό προβάδισμα στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι καινούργιο θα έχει καταλυτική σημασία για την εξέλιξη σας! Ίσως να είναι ένα καινούργιο πρόσωπο στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως όμως και μια καινούργια χρηματοδοτική πυγή που θα τονώσει τα οικονομικά σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να χρειαστεί να μεταβιβάσετε σήμερα μέρος των αρμοδιοτήτων σας σε συνεργάτες ή συναδέλφους, κάτι που δεν θα σας ευχαριστήσει, δεν έχετε όμως άλλη επιλογή. Ο κατάλογος με τις υποχρεώσεις σας συνεχώς αυξάνεται και εσείς έχετε γίνει εκατό κομμάτια! Αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο για όσους έχουν κάνει εκτεταμένες αλλαγές στη ζωή τους τον τελευταίο καιρό…        

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και με ότι ασχοληθείτε κατά την διάρκεια της μέρας θα έχει καλή τύχη. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας που τον παραμελήσατε. Έχετε παραμελήσει και  τις φιλικές σας επαφές τον τελευταίο καιρό και έχουν αρχίσει να αποζητούν την παρέα σας. Είναι καιρός να τους αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα είναι μια μέρα που η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και δεν θα ξέρετε πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα αλλάξετε απόψεις πολλές φορές, θα προβληματιστείτε αλλά λύση δεν θα βρείτε εύκολα. Η καλή επικοινωνία σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες θα σας βοηθήσει να έχετε μια όσο γίνεται πιο ήρεμη και αποδοτική μέρα. Αντιμετωπίστε έγκαιρα ενδεχόμενα προβλήματα υγείας!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε με ευκολία να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ή στο νέο περιβάλλον δουλειάς. Και αν ακόμη χρειάζεται να διανύετε μεγάλες αποστάσεις, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων… Είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και των κοινωνικών σας επαφών, γιατί μέσα από την διαδικασία αυτή θα ανανεωθείτε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα που σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν… Η ακτινοβολία σας είναι έντονη σήμερα, δεν είστε σε θέση όμως να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρει η συγκυρία, γιατί είστε απορροφημένοι από τα προσωπικά σας προβλήματα. Ανοίξτε τα μάτια σας!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διάθεση σας χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό και έντονα αισθήματα αγάπης και έρωτα. Είναι ευκαιρία να περάσετε ένα υπέροχα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σας, να διαλύσετε τα σύννεφα που ίσως υπάρχουν στην σχέση σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Έχετε έντονη ανάγκη για αγάπη και ρομαντική ατμόσφαιρα! Θα πρέπει όμως και σεις να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και να μην τα περιμένετε όλα έτοιμα στο πιάτο…

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε μάλλον εριστικοί και ανταγωνιστικοί, με συνέπεια να δυναμιτίζετε το εργασιακό κλίμα. Προσέξτε να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις από την υπερβολική σας σιγουριά. Κατά την διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, να σηκώσετε τα μανίκια και να αποφασίσετε να στηριχθείτε μόνο στις δυνάμεις σας. Άτομα που σας εξόργισαν μην τα δίνετε σημασία και αφοσιωθείτε στον στόχο σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτικής φύσεως σκέψεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βασανίζεστε με την σκέψη ότι πάντοτε φαίνεται να τραβάτε τα λάθος άτομα. Δεν σας φταίνε όμως οι άλλοι, αλλά οι δικές σας επιλογές και πρότυπα. «Ότι σπείρεις θα θερίσεις» λέει η λαϊκή σοφία και αυτό θα πρέπει να θυμόσαστε όταν σας πιάνει κατάθλιψη με τις τελευταίες σχέσεις σας που απέτυχαν.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικρατεί ένα αλαλούμ στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας  για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας εγκαίρως. Η μέρα προσφέρεται ωστόσο να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο και να βάλετε ένα ακόμη λιθαράκι στην επαγγελματική σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το συναίσθημα θα είναι κυρίαρχο κατά την διάρκεια της μέρας και η ευαισθησία που επιδείξετε θα είναι αυτή που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε ένα αγαπημένο άτομο.  Κάποιοι όμως ίσως να βιώσετε μια εναλλαγή συναισθημάτων, αναφορικά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ,  γιατί θα το μετανιώσετε αμέσως μετά, όταν θα δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Αρκετές ανακατατάξεις προβλέπεται να υπάρξουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται. Θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές των ενεργειών σας μεταξύ συναδέλφων ή προϊσταμένων, κάτι που θα σας βγάλει από τα διλήμματα και τις αναστολές που σας βασάνιζαν.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οικονομικά έχετε την τάση να ξανοίγεστε, αλλά δεν θα ήταν μια σοφή επιλογή! Άλλωστε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σας ενδιαφέρουν δεν εστιάζουν στο πορτοφόλι σας αλλά στον ψυχικό σας κόσμο. Η υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική μέρα να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να κόψετε βλαβερές εξαρτήσεις και ίσως να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την ημερήσια άσκηση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αναποδιές και τα εμπόδια δεν σας αφήνουν σε ησυχία κατά την διάρκεια της μέρας. Χαλαρώστε και μην ζορίζετε πράγματα που δεν σας βγαίνουν, γιατί θα τα κάνετε χειρότερα… Θέματα χρημάτων ενδέχεται να σας απασχολήσουν και να σας αγχώσουν. Φανείτε συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί τα λάθη δεν μένουν ατιμώρητα…

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε τα όπλα και τα εφόδια να καταφέρετε πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, στο χέρι σας είναι όμως αν θα κάνετε χρήση όλων σας των συγκριτικών πλεονεκτημάτων. Δεν θα ήταν κακό να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και κλείστε υποθέσεις που χρονίζουν.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και γεμάτη εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να νιώθετε απαισιόδοξοι και σχεδόν απελπισμένοι, κάτι που ίσως να οφείλεται σε εσωτερικούς σας φόβους ή ανησυχίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τον τελευταίο καιρό. Η κοινή λογική θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να ισορροπήσετε. Θα είστε σε θέση να επικεντρωθεί και να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα μόνο αν περιέλθουν στη διάθεση σας πολύτιμες πληροφορίες. Απίθανες ιδέες μπορεί να ριχτούν  στο τραπέζι σε συζητήσεις με το ταίρι σας!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να μπείτε σήμερα στον πειρασμό στον επαγγελματική ή στον αισθηματικό τομέα να κάνετε κάποιες παράτολμες ενέργειες, με την ελπίδα μεγάλων οικονομικών αποδόσεων ή για να κοσμήσετε την φαρέτρα σας με νέα ερωτικά τρόπαια. Οι πιθανότητες όμως να χάσετε, ότι από τα δύο κάνετε,  είναι μεγάλες…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αυστηρή προσήλωση σας σε αρχές και αξίες δεν θα είναι πολύ αποτελεσματική  σήμερα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το Οκτώβριο. Μερικά από τα παλιά σας σχέδιά σας, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία για υλοποίηση. Η σημερινή μέρα σας δίνει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία και καλή τύχη σε σύγκριση με προηγούμενες μέρες. 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διαίσθησή σας και η καλή γνώση του αληθινού χαρακτήρα ενός δικού σας ατόμου, φιλικού ή συγγενικού προσώπου, μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τους λόγους μιας αρχικά περίεργης συμπεριφοράς. Αλλά θα είναι πρακτικά αδύνατο να κατανοήσετε κάποια πράγματα σε βάθος. Εάν ένας φίλος, ένας συνεργάτης, ή το ταίρι σας αποφασίσει ξαφνικά να κάνει ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής, μην του το βγάλετε από τη μύτη, γιατί το έχει απόλυτη ανάγκη.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθήστε να περιορίσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλιώς μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχετε εξαντληθεί από τις υποχρεώσεις. Οι τρέχουσες ειδήσεις ή τα τεκταινόμενα γύρω σας μπορεί να μην έχουν απολύτως καμία επίδραση σε σας, όσο σημαντικά και αν φαίνονται. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας, γιατί δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο.

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια καλή ημέρα για να δείτε προληπτικά το γιατρό σας ή να αποκτήσετε κάποια μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας του δέρματος. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για την επιλογή και την απόκτηση ενός κατοικίδιου ζώου. Καθοδηγείστε όμως και από μια επίμονη και αυθόρμητη επιθυμία να κάνετε για μια ριψοκίνδυνη κίνηση στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή!!!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι περιστάσεις της ημέρας προωθούν την ενεργή φαντασία και ονειροπόληση. Το πρωί μπορεί να έχετε μη ρεαλιστικά όνειρα, αλλά στο δεύτερο μισό της ημέρας θα έχετε ένα συγκεκριμένο καλό λόγο να είστε σε μεγάλα κέφια. Προσπαθήστε να απολαύσετε τη «διαδρομή», χωρίς να εστιάζετε υπερβολικά στον τελικό στόχο.

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι ευνοϊκό για όνειρα, φαντασιώσεις και να κάνετε κάποια δημιουργική εργασία. Μην ξεκινήσετε ωστόσο κάτι νέο! Αν έχετε γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σας, οι σύμμαχοι γίνονται τώρα όλο και ισχυρότεροι και ισχυροποιούν και τη δική σας θέση. Το βράδυ μπορεί να δελεαστείτε από την ιδέα της μοναξιάς για να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Γίνεστε όλο και πιο συναισθηματικοί αυτό το διάστημα! Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να ζήσετε έντονες και  απρόσμενες συγκινήσεις και εμπειρίες. Χρειάζεται όμως προσοχή! Η βασική αποστολή σας για σήμερα είναι να διατηρήσετε τη σωστή πνευματική ισορροπία όταν ασχολείστε με τους ανθρώπους. Κρατήστε αποστάσεις για να είστε αποτελεσματικοί.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…