ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλανητικό σκηνικό του Οκτωβρίου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, φίλοι μου Σκορπιοί, να διαπρέψετε στον τομέα της καριέρας. Οπλίζεστε με δύναμη και κουράγιο, παρουσιάζετε ένα δυναμικό πρόσωπο και δεν αφήνετε τίποτε στην τύχη. Είναι η χρονική περίοδος που αισθάνεστε ότι ένας κύκλος τείνει να κλείσει ή θέλετε να βάλετε εσείς ένα τέλος, μια και σας έχει κουράσει αρκετά. Ρίχνεστε στην περιπέτεια με αποφασιστικότητα, μια περιπέτεια όμως που θα σας φέρει πολλά και σημαντικά νέα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα.  Έχετε την εύνοια των άστρων ως προς τις διαπραγματεύσεις, την επεξεργασία πληροφοριών, τους υπολογισμούς και την ανάλυση των δεδομένων για να καταλήξετε στις προφάσεις που θα σας οδηγήσουν στην καινούργια μέρα. Η νέα μέρα μπορεί να σηματοδοτήσει και μια συνεργασία με το ταίρι σας, σε υλοποίηση μιας εμπορικής ή καλλιτεχνικής ιδέας που πέφτει στο τραπέζι σε ανύποπτο χρόνο. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές τόσο για πνευματικά επιτεύγματα, όσο και στον εμπορικό ή καλλιτεχνικό τομέα.

Από οικονομικής άποψης δεν φαίνεται να αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα. Προσοχή μόνο στις υπερβολές και ιδίως στις δαπάνες για είδη μεγάλης αξίας!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα επαγγελματικά θα είναι ένας τομέας που θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας, μια και ίσως να βρεθείτε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο ή ίσως να συζητήσετε διεξοδικά με τον σύντροφό σας τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε σας ή σ αυτόν. Θα απολαύσετε την ηρεμία και το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει την ευκαιρία να ενισχύσετε τους δεσμούς σας.

Και για τους ελεύθερους του ζωδίου ο επαγγελματικός χώρος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική του ζωή, μια και δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία μέσα από αυτόν που θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Η επικοινωνία, στην οποία ευνοείστε αυτό τον μήνα, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων…

Αν και απαιτητικός ο μήνας αυτός, η υγεία σας παραμένει σε καλή κατάσταση. Εάν αντιμετωπίζετε όμως χρόνια προβλήματα υγείας, είναι η κατάλληλη εποχή να επισκεφτείτε τον γιατρό σας και να αναζητήσετε λύσεις. Και για αισθητικής φύσης επεμβάσεις ο μήνας είναι θετικός.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Σκορπιός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά  Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Απριλίου με την δ…