ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10/3 έως και 17/3/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Αναφορικά με τα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή στην διαχείριση. Προσπάθησε να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα, διότι έκτακτες δαπάνες θα σε  βγάλουν από τον προϋπολογισμό. Για τα συναισθηματικά  σου αν είσαι σε σχέση αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική. Με το τετράγωνο του Δία απόφυγε διαφωνίες μετά τα μέσα της εβδομάδας και μη δίνεις  διαστάσεις σε θέματα μικρής σημασίας που θα παρουσιαστούν. Μην ξεχνάς ότι κατά βάθος οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν, σε  εκτιμούν και σε  αγαπούν. Ίσως το διάστημα αυτό το ταίρι σου  να έχει κάποια ξεχωριστή προσωπική επιτυχία, κάτι που θα τονίσει ακόμη πιο έντονα αυτή αίσθηση της υπερηφάνειας. Κάποια μικρά προβλήματα που ενδεχομένως να υπάρξουν, με την συνδρομή του ανάδρομου Ερμή, που όμως μέσα από ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφό σου μπορούν να διευθετηθούν.

Αν είσαι single  η θέση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε  κάνει να αισθανθείς  πολύ έντονα την έλλειψη μιας σταθερής σχέσης. Ίσως να ταξιδέψει το μυαλό σου στο παρελθόν και στις προηγούμενες σχέσεις σου, οι πιθανότητες όμως μιας επανασύνδεσης μάλλον είναι μικρές. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί ωστόσο να σου φέρει μια καινούργια αγάπη από εκεί που δεν το περιμένεις , αρκεί να δραστηριοποιηθείς  με το εξάγωνο Ηλίου Πλούτωνα από 13.3 και μετά…!

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.tlife.gr

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/11 έως 1/12/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &Mu…