Σκορπιός – Ημερήσιες Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 1.1.2020 Σελήνη στους Ιχθείς (σε γέμιση)

Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

Πέμπτη 2.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά! Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

Παρασκευή 3.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Σαββάτο 4.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Μη στεναχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Κάνετε υπομονή και μην απογοητεύεστε με τις καθυστερήσεις.

Κυριακή 5.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Στα άστρα σήμερα σας βρίσκουν σε καλή φόρμα σήμερα και έχουν την πρόθεση να σας ωθήσουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως η οποία θα σας αποφέρει ευχάριστες προοπτικές αργότερα προς όφελος σας.

Δευτέρα 6.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Οι πλανητικές όψεις θα επιφέρουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο όμως να αποφασίσετε κάτι τέτοιο υπό την επίδραση του σημερινού πλανητικού συνδυασμού.

Τρίτη 7.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με τα χρήματα και τις τοποθετήσεις σας. Η διαίσθηση σας θα σας προειδοποιήσει από πού πρέπει να φυλάγεστε.

Τετάρτη 8.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο η χρηματοδότηση.

Πέμπτη 9.1.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες.

Παρασκευή 10.1.2020 Πανσέληνος στον Καρκίνο

(Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση.

Σαββάτο 11.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

(Ουρανός ορθόδρομος – ανάδρομος από 12.8.2019 στον Ταύρο)

Προσοχή σε μια πρόταση οικονομικής φύσεως! Δεν φαίνεται φρόνιμο να αποφασίσετε κάτι τέτοιο υπό την επήρεια των πλανητών συγκυριών των ημερών μας.

Κυριακή 12.1.2020 (Σελήνης στον Λέοντα – σε χάση)

Πολλές συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα! Διατηρήστε ήπιους τόνους και περιοριστείτε εάν μπορείτε στο ρόλο του παρατηρητή ή του διαιτητή. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή σήμερα.

Δευτέρα 13.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Τρίτη 14.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ… Και στον επαγγελτικό τομέα οι καθυστερήσεις σας εξοργίζουν. Υπομονή και τα πράγματα θα στρώσουν.

Τετάρτη 15.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Οι πλανητικές συγκυρίες θα φέρουν ένταση και νευρικότητα. Είναι γεγονός ότι οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι, αλλά θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

Πέμπτη 16.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Επικρατεί κάποια ένταση στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να πάρει διαστάσεις, εάν δεν φροντίσετε να ηρεμήσετε.

Παρασκευή 17.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Έχετε μια δυναμική δημιουργικότητα, αλλά θα υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση. Ωφεληθείτε από την ημέρα για περισυλλογή.  Ερωτικά προσέξτε μην οδηγηθείτε σε μπλεξίματα που ίσως σας αποσπάσουν από την εργασία σας.

Σαββάτο 18.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, γιατί θα το μετανιώσετε. Μην έρχεστε επίσης σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, γιατί μπορεί να εκτραχυνθεί μια κατάσταση χωρίς λόγο.

Κυριακή 19.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

Δευτέρα 20.1.202 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ο εκνευρισμός σας δεν έχει όρια. Αποφύγετε δυσάρεστα λόγια με το ταίρι σας, γιατί οι αντιδράσεις του μπορεί να σας εκπλήξουν… Και ίσως δεν υπάρξουν μελλοντικά ευκαιρίες για επανόρθωση.

Τρίτη 21.1.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

Τετάρτη 22.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θα διαισθανθείτε ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα σημάνει συναγερμός μέσα σας! Με λίγη περισσότερη προσοχή στις κινήσεις σας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Πέμπτη 23.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Νέες γνωριμίες με άτομα ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε! Κατά τα άλλα ευνοείται η βελτίωση της οργάνωσης της δουλειάς σας ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.

Παρασκευή 24.1.2020 (Νέα Σελήνη στον Υδροχόο)

Τα αρνητικά ή γενικά δύσκολα γεγονότα στην ζωή, έχουν σκοπό να μας οδηγήσουν σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει ή σας κρατάει δέσμιους στο παρελθόν.

Σαββάτο 25.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα, ώστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες να μαζεύονται! Στον οικονομικό τομέα δεν θα έβλαπτε λίγο πιο σφιχτή διαχείριση…

Κυριακή 26.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που έχουν στόχους. Μερικοί μπορεί να ευνοηθείτε με έκτακτε εισροές χρημάτων!

Δευτέρα 27.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα! Κάποιο παλιό χρέος θα σας αγχώσει. Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν πρόσφατες οικονομικές συναλλαγές σας.

Τρίτη 28.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Θα βρεθείτε σε διλήμματα και η μόνη αξιόπιστη βοήθεια που μπορεί να σας δοθεί θα είναι το ένστικτο σας. Βασιστείτε σ αυτό για να πείτε τα «ναι» και τα «όχι» της μέρας.

Τετάρτη 29.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων της σημερινής ημέρας. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές αγάπης και τρυφερότητας.

Πέμπτη 30.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Να θυμάστε ότι τίποτε δεν μπορεί να βάλει φραγμό στα όνειρά σας, παρά μόνο εσείς και ο ουρανός. Μην δίνετε σημασία στους γύρω σας και κινηθείτε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον.

Παρασκευή 31.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα αλλά και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στα πισωγυρίσματα…

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…