Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

ΠΕΜΠΤΗ 2.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πλανήτες θα φέρουν μικροπροβλήματα σήμερα και συγκρούσεις. Άγχος σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στις ξαφνικές αποκαλύψεις από μια παράνομη σχέση…. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά προς όφελος σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα!

ΤΡΙΤΗ 7.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 6/1/2019

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε τα αισθήματα σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Με κατάλληλους χειρισμούς ο σύντροφος σας θα υποκύψει και θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί σας.

ΠΕΜΠΤΗ  9.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Με αυτοπεποίθηση θα ξεπεράσετε και αυτή την ταλαιπωρία

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.8.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 18Ο41 ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Το πλανητικό σύστημα είναι πιθανόν να σας προκαλέσει ένταση και να γεννήσει μια ενοχλητική ζήλια προς τον σύντροφο σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το σύντροφο σας να σας μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισθάνεστε μια διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες.

ΤΡΤΙΗ 14.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην απογοητεύεστε! Γίνετε πιο επικοινωνιακοί, διορθώστε τα λάθη σας και μην ξεσπάτε σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Δώστε βάρος στη σωματική και στην ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε να εκφράσετε δυναμικά την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

ΠΕΜΠΤΗ 16.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πνευματικές διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει άμεσα. Κρατήστε το όμως μυστικά τα σχέδια σας. Κινδυνεύετε να γίνετε θύμα υπονόμευσης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συνεπείς στα ραντεβού και στις συζητήσεις σας θα πρέπει να είστε σήμερα. Το πλανητικό σύστημα σας γεμίζει με αναστολές και ανασφάλειες συναισθηματικά. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/7/2018

Αποφύγετε περιττά έξοδα σήμερα. Τα επαγγελματικά σας απαιτούν πράγματα και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε όμως, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελος σας μελλοντικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διάθεση σας θα είναι κάπως περίεργη σήμερα. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν σταδιακά.

ΤΡΙΤΗ 21.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας.

ΠΕΜΠΤΗ 23.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κλίμα έντασης και εκνευρισμού θα σας χαλάσει τη διάθεση σήμερα. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκονται στα αισθηματικά σας. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα και οι πλανήτες θα προκαλέσουν δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και οι διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κάνετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα. Στα αισθηματικά, μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν με ένταση και συγκρούσεις

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.8.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με εντάσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΡΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/6

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.

ΤΡΙΤΗ 28.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρήξεις στη σχέση σας. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί. Χαμηλώστε τους τόνους!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΕΜΠΤΗ 30.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αγκαλιάστε και εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο που θα εισχωρήσει στην ζωή σας, προσωπική ή επαγγελματική!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέες γνωριμίες, πολλές κοινωνικές επαφές και μεταξύ διασκέδασης και δουλειάς εξυφαίνεται και χαράσσετε, χωρίς να το πολυκαταλαβαίνετε το άμεσο μέλλον σας, τόσο εργασιακά όσο και αισθηματικά…

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…