Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά! Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μη στεναχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Κάνετε υπομονή και μην απογοητεύεστε με τις καθυστερήσεις.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Στα άστρα σήμερα σας βρίσκουν σε καλή φόρμα σήμερα και έχουν την πρόθεση να σας ωθήσουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως η οποία θα σας αποφέρει ευχάριστες προοπτικές αργότερα προς όφελος σας.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Οι πλανητικές όψεις θα επιφέρουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο όμως να αποφασίσετε κάτι τέτοιο υπό την επίδραση του σημερινού πλανητικού συνδυασμού.

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με τα χρήματα και τις τοποθετήσεις σας. Η διαίσθηση σας θα σας προειδοποιήσει από πού πρέπει να φυλάγεστε.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο η χρηματοδότηση.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες.

Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Προσοχή σε μια πρόταση οικονομικής φύσεως! Δεν φαίνεται φρόνιμο να αποφασίσετε κάτι τέτοιο υπό την επήρεια των πλανητών συγκυριών των ημερών μας.

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Πολλές συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα! Διατηρήστε ήπιους τόνους και περιοριστείτε εάν μπορείτε στο ρόλο του παρατηρητή ή του διαιτητή. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή σήμερα.

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ… Και στον επαγγελτικό τομέα οι καθυστερήσεις σας εξοργίζουν. Υπομονή και τα πράγματα θα στρώσουν.

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Οι πλανητικές συγκυρίες θα φέρουν ένταση και νευρικότητα. Είναι γεγονός ότι οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι, αλλά θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Επικρατεί κάποια ένταση στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να πάρει διαστάσεις, εάν δεν φροντίσετε να ηρεμήσετε.

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Έχετε μια δυναμική δημιουργικότητα, αλλά θα υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση. Ωφεληθείτε από την ημέρα για περισυλλογή.  Ερωτικά προσέξτε μην οδηγηθείτε σε μπλεξίματα που ίσως σας αποσπάσουν από την εργασία σας.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, γιατί θα το μετανιώσετε. Μην έρχεστε επίσης σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, γιατί μπορεί να εκτραχυνθεί μια κατάσταση χωρίς λόγο.

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ο εκνευρισμός σας δεν έχει όρια. Αποφύγετε δυσάρεστα λόγια με το ταίρι σας, γιατί οι αντιδράσεις του μπορεί να σας εκπλήξουν… Και ίσως δεν υπάρξουν μελλοντικά ευκαιρίες για επανόρθωση.

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θα διαισθανθείτε ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα σημάνει συναγερμός μέσα σας! Με λίγη περισσότερη προσοχή στις κινήσεις σας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Νέες γνωριμίες με άτομα ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε! Κατά τα άλλα ευνοείται η βελτίωση της οργάνωσης της δουλειάς σας ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα αρνητικά ή γενικά δύσκολα γεγονότα στην ζωή, έχουν σκοπό να μας οδηγήσουν σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει ή σας κρατάει δέσμιους στο παρελθόν.

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα, ώστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες να μαζεύονται! Στον οικονομικό τομέα δεν θα έβλαπτε λίγο πιο σφιχτή διαχείριση…

Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που έχουν στόχους. Μερικοί μπορεί να ευνοηθείτε με έκτακτε εισροές χρημάτων!

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα! Κάποιο παλιό χρέος θα σας αγχώσει. Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν πρόσφατες οικονομικές συναλλαγές σας.

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Θα βρεθείτε σε διλήμματα και η μόνη αξιόπιστη βοήθεια που μπορεί να σας δοθεί θα είναι το ένστικτο σας. Βασιστείτε σ αυτό για να πείτε τα «ναι» και τα «όχι» της μέρας.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων της σημερινής ημέρας. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές αγάπης και τρυφερότητας.

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Να θυμάστε ότι τίποτε δεν μπορεί να βάλει φραγμό στα όνειρά σας, παρά μόνο εσείς και ο ουρανός. Μην δίνετε σημασία στους γύρω σας και κινηθείτε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον.

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα αλλά και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στα πισωγυρίσματα…

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…