Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα.

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική.

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Υπέροχη μέρα η σημερινή για να βρεθείτε με φίλους ή με συγγενείς που σας αγαπούν και να ανταλλάξετε συναισθήματα.

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και θετικοί με τον περίγυρο σας.

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Κάποιοι σήμερα θα μπορέσουν να προωθήσουν το έργο τους. Δείτε ποιοι είναι αυτοί και κινηθείτε προς το μέρος τους..

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην απαισιοδοξείτε. Επίσης,  μην επεμβαίνετε στον ψυχικό κόσμο των άλλων .

Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Ξεκινήστε τη μέρα σήμερα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά!

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!!

Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Τα αισθηματικά ζητήματα θα απασχολήσουν πολλούς και το πιθανότερο είναι να μείνετε δυσαρεστημένοι με την παράλογη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Χρειάζεστε συναισθηματική ηρεμία σήμερα. Απολαύστε την ασφάλεια και γαλήνη του σπιτιού σας και την ανάλαφρη επικοινωνία με ανθρώπους που σας αγαπούν.

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι σχεδιασμένο για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Αν δεν μπορείτε, μην αφήσετε το βράδυ σας ανεκμετάλλευτο…

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο. Μην αφήνετε την εσωτερική ταραχή που νιώθετε να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει η τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος!

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η μέρα χαρακτηρίζετε από τις ευνοϊκές, καθώς είναι δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας κάνει, μέσα από ομορφιά και τρυφερό συναισθηματισμό, ένα το άτομο που θα πρόσεχε κανείς μέσα στο πλήθος… Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την σημερινή ημέρα!

Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Τα άστρα σας βοηθούν να διακατέχεστε από πειθαρχημένη φαντασία και να εκφράζετε δίκαιες απόψεις. Προσοχή στην υγεία σας! Μην κάνετε καταχρήσεις.

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οι δισταγμοί και οι φόβοι που σας καταλαμβάνουν από καιρό σε καιρό θα εξουδετερωθούν. Θα είστε αποδοτικοί και συγχρόνως πειστικοί και θα αποκτήσετε αυτά που θέλετε.

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Επιχειρήστε να βρεθείτε με φίλους που σας αγαπάνε και σας διασκεδάζουν. Κάντε ένα διάλειμμα από την δουλειά και τις υποχρεώσεις και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας.

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει άμεσα. Επειδή κινδυνεύετε να γίνετε θύμα υπονόμευσης, μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας σε κανέναν.

Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Μην αφήσετε την άσχημη διάθεσή σας να σας απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους. Βγείτε και διασκεδάστε!

Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Κάντε οικονομίες, γιατί κάποιες απολαβές, πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει, θα καθυστερήσουν να έρθουν. Η στενότητα των οικονομικών περιθωρίων ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας.

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ότι πολύ λίγα άτομα από το στενό σας περιβάλλον μπορούν να σας καταλάβουν και να κατανοήσουν τις ανάγκες σας.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Σήμερα θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Σήμερα ωθήστε να πάρετε αποφάσεις για ξεκαθαρίσματα σε επίπεδο οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Νιώθετε κουρασμένοι και γεμάτοι προβλήματα.
Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε, ακόμα κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τώρα μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα.

Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις! Σύντομα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…