Σκορπιός – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας των συναισθηματικών σχέσεων και του γάμου, εισέρχεται στις 9 Ιουνίου στον 8ο οίκο σας, του σεξ και του πάθους, όπου θα την συνοδεύει και ο Ήλιος μέχρι τις 21 του μήνα! Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εμβαθύνετε την συναισθηματική σας σχέση! Μπορείτε να αποκαταστήσετε την αμοιβαία εμπιστοσύνη, να επιβεβαιώστε και να επισφραγίσετε την αποκλειστικότητα στην σχέση σας και να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή. Όσοι κάνετε τα πρώτα βήματα σε μια καινούργια σχέση, τον μήνα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Θα βιώσετε τον μεταμορφωτικό ρόλο της αγάπης μέσα από μια σχέση που έχει συναισθηματική, φυσική και υλική διάσταση! Οι πλανητικές διελεύσεις του μήνα ευνοούν την τρυφερότητα, την εγγύτητα, τον ερωτισμό και το άνοιγμα της ψυχής σας με τρόπους που δεν έχετε βιώσει ποτέ μέχρι στιγμής. Η τελευταία βδομάδα του μήνα οδηγεί κάποιους από εσάς σε υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα ή σε περίπλοκές και μυστικές σχέσεις. Προσέξτε όμως να μην εκτεθείτε!

Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να έχετε μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή μέσα στο πρώτο μισό του μήνα. Κατά το τρίτο δεκαήμερο, ο κυβερνήτης του σπιτιού των ερωτικών σας σχέσεων, ο Ποσειδώνας, ξεκινάει την ανάδρομη κίνηση του, με αποτέλεσμα οι σχέσεις να γίνονται πιο μπερδεμένες και η ατμόσφαιρα πιο απατηλή.

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 3, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 12, 17, 22, 25, 29

Σημείωση-Συμβουλή: Στα μέσα του μήνα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στο τρόπο ζωής σας! Αλλάξτε την διατροφή σας ή εντάξτε μια φυσική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Δουλέψτε με πειθαρχία και επιμονή για να φέρετε μακροχρόνια ευεργετικά αποτελέσματα στην ζωή σας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…