Σκορπιός – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Το πέρασμα του Ερμή από τον πέμπτο οίκο σας τον Φεβρουάριο  σας  γεμίζει με αισιοδοξία  και  ευχάριστη διάθεση. Καιρός λοιπόν  να αστειευθείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και γενικά να  το ρίξετε έξω.  

 

 

Με την διέλευση του  Άρη  στον 7ο οίκο σας ο Φεβρουάριος φέρνει μια αναζωογόνηση στη σωματική σας ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής σας ορμής, και μια μεγαλύτερη όρεξη για δράση και κατάκτηση! Το πάθος σας εκδηλώνεται ελεύθερα και ανεμπόδιστα. Οι ιδέες σας είναι πολύ πιο εύκολο να εφαρμοστούν στην πράξη, τα όνειρα σας να πάρουν σάρκα και οστά και οι επιθυμίες σας πιο εύκολο να εκφραστούν και να εκπληρωθούν. Η θέση του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 5ο οίκο στο ζώδιο του ευνοεί θέματα παιδιών με κάποια έλλειψη πραγματικότητας που μπορεί να σας κάνει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και κυβερνήτης του οίκου σας του ζευγαριού, θα είναι σε ευνοϊκή θέση καθ όλο τον Φεβρουάριο και είναι κυρίαρχη στο ζώδιο σας κατά δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, με αποτέλεσμα η σχέση σας να περάσει από μια σημαντική, περισσότερο εσωτερική, φάση αναζήτησης… Ο έρωτας της ζωής σας, για όσους δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε σχέση, θα μπορούσε να εμφανιστεί στο δρόμο της καριέρας σας, ίσως να συνδέεται με φήμη και προβολή ή να ταξιδεύει. Το ενδεχόμενο να κατάγεται από πολύ μακρινούς τόπους είναι έντονο, καθώς και να ασχολείται με τον χώρο της εκπαίδευσης, της έρευνας ή των επιστημών, του πολιτισμού ή γενικότερα να έχει πνευματικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις και ανησυχίες. Επίσης  θα  νοιώσετε   την  ανάγκη  να  φλερτάρετε,  να ερωτευθείτε, να γευθείτε τη ζωή. Καιρός κατάλληλος θα έλεγα για κάποιο ταξίδι !

 

 

Σκορπιός του Αγίου Βαλεντίνου : Ο Σκορπιός έχει πάρει τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου, επομένως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι το τιμώμενο πρόσωπο! Είναι μία καλή ευκαιρία στη γιορτή των ερωτευμένων να πλησιάσεις τον ερωτικό Σκορπιό και να θυμηθείτε μαζί τις πρώτες παθιασμένες στιγμές της σχέσης σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…