Σκορπιός – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Οι δεσμευμένοι/ες του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί και θα απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. Θα κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας. Αναταράξεις θα υπάρχουν, κυρίως κατά την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, αλλά εάν υπάρχουν σταθερές βάσεις δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Αφήσετε το χρόνο να κυλήσει για να σας δοθούν οι απαντήσεις που πρέπει… Επίσης, εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι νέο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην εξιδανικεύετε άτομα πριν καλά-καλά τα γνωρίσετε, γιατί θα εκπλαγείτε αργότερα.

 

Όψεις πλανητών : 

 

Ο Ήλιος σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με την ικανότητα καλύτερης έκφρασης στα αισθηματικά σας. Η Σελήνη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στα αισθηματικά σας λειτουργώντας πιο συναισθηματικά. Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου). Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει  στον τομέα των σχέσεων με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο.

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή  901 1513 403!   για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &nd…