Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Μετά τις 23 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής θα βρίσκεται όλο τον Αύγουστο στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, φέροντας πλήθος κόσμου γύρω σας. Φίλοι και επιχειρηματικοί εταίροι ίσως να παρέχουν τις πληροφορίες που θα είναι απαραίτητες για την δουλειά σας και θα έχετε την αμέριστη στήριξη τους, εάν και όποτε την χρειαστείτε. Μην ξεκινάτε όμως μακροχρόνιες δράσεις μετά τα μέσα του μήνα, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 23/8 και ξεκινά μια περίοδος αναβολών, καθυστερήσεων και προβλημάτων. Θα ήταν προτιμότερο να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάτι ημιτελές, προκειμένου να το ολοκληρώσετε. Προς τα τέλη του μήνα ίσως απογοητευθείτε από ένα άτομο που εμπιστευθήκατε ή βασιστήκατε σ’ αυτό. Θα αποδειχτεί ότι είναι αναξιόπιστο και εξ αιτίας του να έχετε καθυστερήσεις ή προβλήματα στην δουλειά σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη διέρχεται όλο τον Αύγουστο τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όντας ανάδρομη, σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για τα αισθηματικά σας. Δεν θα είστε ποτέ σίγουροι εάν καταλαβαίνετε σωστά τον σύντροφό σας, ούτε για το τι αισθάνεται, ακόμη και σε μακροχρόνιες σχέσεις. Πόσο μάλλον σε καινούργιες… Για να ξέρετε εάν βαδίζετε σωστά, θα χρειάζεστε συνεχή σημάδια έγκρισης από το ταίρι σας, σε ότι και αν κάνετε. Είναι ένα διάστημα που θα υποφέρει η αυτοεκτίμησης σας και θα βασανίζεστε από ανασφάλειες. Θα αρχίσετε να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας, για το αν αξίζετε την αγάπη. Κάντε λίγο υπομονή, μια και η Αφροδίτη επιστρέφει ορθόδρομη στις αρχές Σεπτεμβρίου και πολλοί από τους προβληματισμούς σας θα αποδειχτούν αβάσιμοι. Όσο για τους αδέσμευτους, καλό θα ήταν να μην επιχειρήσετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση το διάστημα αυτό για να γλυτώσετε την ταλαιπωρία.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο της 1 Αυγούστου ενεργοποιεί τον 4ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα της ζωής σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Θα είναι σαν να σας δείχνει ότι έχει φτάσει η χρονική στιγμή να αφιερώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεκουραστείτε, ειδικά εάν έχετε ξεπεράσει τους στόχους σας σε επίπεδο καριέρας. Δεν είναι απαραίτητο να εγκαταλείψετε τελείως τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά να βρείτε υγιείς ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16 Αυγούστου και στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτεί μια πολύ καλή χρονική στιγμή, να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας επαφές. Θέστε νέους στόχους και προσπαθήστε να αναπτύξετε την στρατηγική εκείνη, που θα σας βοηθήσει να τους πετύχετε. Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στην καριέρα σας, ξεχνώντας ενδεχομένως σπίτι και οικογένεια.

Η Πανσέληνος δε στις 31 Αυγούστου στους Ιχθείς και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, σας συμβουλεύει να ακούσετε την καρδιά σας και να κάνετε αυτό που λαχταράτε. Κάποιες φορές ίσως είναι χρήσιμο να πάρει κανείς μια απρόβλεπτη στροφή στην ζωή, προκειμένου να της δώσει μια νέα πνοή. Δεν είναι κακό να ρισκάρετε, αλλά μην παίζετε στα ζάρια ολόκληρο το βιός σας. Λίγη περίσκεψη δεν βλάπτει…

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 3, 13, 17, 18, 23, 27    

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:  5, 8, 12, 16

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…