Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρόνια Πολλά, φίλοι Σκορπιοί! Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Και ο Ερμής θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 3ο οίκο σας, μόνο που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/1. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας. Προσοχή στους διαπληκτισμούς και τις εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα, για να μην χαλάσετε το εορταστικό κλίμα, αλλά και τα μεθεόρτια. Μετά τις 20 Ιανουαρίου θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε δουλειά, εάν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Οι συνθήκες θα είναι υπέρ σας. Είναι δε η κατάλληλη εποχή να αλλάξετε μεταφορικό μέσο, όσοι το σκέφτεστε.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη μετά τις 5 του μήνα, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία.

Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο συνιστά να δώσετε μεγάλη βαρύτητα στα γεγονότα της περιόδου, καθώς η μελλοντική εξέλιξη σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτά. Για κάποιους μεταξύ σας η περίοδος αυτή θα σημάνει το τέλος ενός μακροχρόνιου έργου, την ολοκλήρωση των σπουδών σας ή ακόμη και το τέλος της πορείας μιας επιχειρηματικής προσπάθειας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 είναι συναισθηματικά έντονη για το ζώδιο σας. Δεν θα πρέπει όμως να επιτρέψετε να σας καταβάλει. Κοινωνικοποιηθείτε, σταθείτε σταθερά στα πόδια σας και διευρύνετε τα όρια των δυνατοτήτων σας. Δώστε προσοχή στην διαίσθηση σας, γιατί είναι το διάστημα αυτό ο πιο πολύτιμος και αλάνθαστος σύμβουλος σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 2, 11, 17, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο:  5, 15, 19, 23

Αλίντα Κανάκη

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…