Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται στις τρεις πρώτες εβδομάδες του Μαΐου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορούν να εντοπίσουν την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή τους και να αποφασίσουν κάποιες κινήσεις που θα τους βοηθούσαν να ξεφύγουν από την μοναξιά τους. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου στον 8ο οίκο σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση) , θα γυρίσει όμως ανάδρομος στις 10.05 και τις τελευταίες μέρες του μήνα θα επιστρέψει στον 7ο οίκο. Στις αρχές του μήνα θα έχετε ιδιαίτερα οξυμένη διαίσθηση και θα σας είναι εξαιρετικά εύκολο να κατανοήσετε τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από τις πράξεις των ανθρώπων γύρω σας. Σηματοδοτεί δε μια πολύ καλή στιγμή για τον σχεδιασμό της στρατηγικής σας σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, δεν ενδείκνυται όμως για νέα εγχειρήματα την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Τον 6ο οίκο σας ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί η ανάγκη ανιδιοτελούς προσφοράς στον σύντροφό σας να είναι πραγματική, υπάρχει όμως και κάποιο ενδεχόμενο να σας χειραγωγεί, οπότε έχετε το νου σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του.

Η Πανσέληνος-Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον ζώδιο σας της 16.05 λαμβάνει χώρα στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα έχει επίπτωση στην προσωπικότητα σας. Ίσως να χρειαστεί να επικεντρώσετε για λίγο καιρό την προσοχή σας στον εαυτό σας, να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε τον τρόπο να ισορροπήσετε μεταξύ αυτονομίας και ανεξαρτησίας. Η Νέα Σελήνη της 30.05 στους Διδύμους δημιουργεί πολλά ερωτήματα σε ζητήματα φορολογικά, ασφάλισης, ιδιοκτησίας και δανείων. Είναι η στιγμή που μπορεί να αποφασίσετε να συνδυάζετε τα οικονομικά σας με τον σύντροφό σας, στο σπίτι ή στην δουλειά, καθώς και με έναν πιθανό συνέταιρό σας.

Αλίντα Κανάκη

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…