Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά που σας βαραίνει. Στις 21 του μήνα περνάει ο Ήλιος στους Διδύμους και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα προσπαθήσετε να προσδιορίσετε. Ακόμη και αν δεν έχετε εμμονές με την τάξη και την καθαριότητα, το διάστημα αυτό μπορεί να αφιερώσετε χρόνο στο καθάρισμα ή στην τακτοποίηση του χώρου σας. Ο Ερμής θα συνεχίσει και μέσα στον Μάιο να κινείται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μόνο που κατά το πρώτο ήμισυ του μήνα είναι ανάδρομος στον Ταύρο. Οι παρεξηγήσεις και οι δυσκολίες στις σχέσεις δεν θα πρέπει να θεωρηθούν καθόλου απίθανες το διάστημα αυτό. Ίσως δε να υπάρξουν γεγονότα που θα επιφέρουν την διακοπή κάθε επικοινωνίας με κάποια άτομα του περιβάλλοντος σας. Ζητήματα που δημιουργήθηκαν ωστόσο το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα μπορέσουν να επιλυθούν μετά τα μέσα του μήνα, είτε αυτά αφορούν τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας, είτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μια γνωριμία με ένα άτομο μετά τις 15 Μαΐου, μπορεί σημάνει την αρχή μιας νέας ρομαντικής σχέσεις λίγο αργότερα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη διέρχεται μέχρι τις 7 Μαΐου τον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Μετά τις 7 του μήνα περνάει η Αφροδίτη στον 9ο οίκο, και φαίνεται να σας έλκει το διάστημα που ακολουθεί το άγνωστο αλλά και το εξωτικό. Άτομα διαφορετικής κουλτούρας, από άλλες χώρες ή με διαφορετικές καταβολές φαντάζουν η τέλεια επιλογή στα μάτια σας.

 Η Πανσέληνος – Μερική Έκλειψη Σελήνης στην 14η μοίρα του Σκορπιού, που λαμβάνει χώρα στις 5 Μαΐου, στρέφει την προσοχή σας στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, στις δικές ανάγκες και επιθυμίες. Είναι όμως και μια εποχή για σας, που ίσως να χρειαστεί να σας στηρίξουν οι άλλη, είτε ψυχολογικά, είτε πρακτικά. Επηρεάζονται πολύ περισσότερο από την έκλειψη όσοι γεννήθηκαν στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σας.

Η Νέα Σελήνη στις 19 Μαΐου στον Ταύρο εγείρει ζητήματα σχέσεων, καθώς ενεργοποιεί τον 7ο ηλιακό σας οίκο. Είναι απαραίτητο να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, να βελτιώσετε τις επικοινωνίες σας σε κάθε επίπεδο, για να αποφύγετε φασαρίες και καυγάδες. Οι δεσμευμένοι είναι πιθανό να χρειαστεί αυτό το διάστημα να στηρίξετε τον σύντροφό σας, καθώς θα αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 1, 10, 14, 18, 23, 29  

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 5, 13, 15, 16, 21, 22

                                                                                      

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…