Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

ΟΉλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Την τελευταία βδομάδα του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Τοξότη και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα, με την διαχείριση της περιουσίας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής θα συμπορεύεται για ένα διάστημα προς τα τέλη του μήνα με τον Ήλιο, διερχόμενος τον 2ο οίκο του ζωδίου σας μετά τις 10/11, που αφορά τα οικονομικά και την ακίνητη περιουσία σας. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε πολύ καλή αντίληψη, ως προς το ποιες δραστηριότητες μπορούν να έχουν οικονομικά οφέλη για σας και ποιες θα πρέπει να αναβάλετε ή να διακόψετε γιατί δεν θα σας προσφέρουν όσα ελπίζατε. Θα είστε σε θέση να διορθώσετε πιθανά λάθη στις οικονομικές σας καταστάσεις, να πληρώσετε λογαριασμούς, να ρυθμίσετε ή να εξοφλήσετε χρέη και να υπολογίσετε με ακρίβεια το κόστος μιας συναλλαγής που έχετε σκοπό να πραγματοποιήσετε.

  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μετά τις 8 Νοεμβρίου στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), όπου και παραμένει μέχρι τα τέλη του μήνα. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο.

Η Νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου στο ζώδιο σας αποτελεί ένα εξαιρετικό συμβάν για σας, μια και τώρα ξεκινά η νέα αστρολογική σας χρονιά. Σας δίνει το φεγγάρι αυτό την έντονη επιθυμία για αλλαγή, που μπορεί να αφορά κάποιους τομείς της ζωής σας, ίσως όμως να θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση σας για να ανανεωθείτε ψυχικά. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Στην εργασία σας θα είναι επιτυχής η υλοποίηση νέων έργων. Αφιερώστε όμως λίγο χρόνο και στον εαυτό σας.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη, αναγέννηση, κοινά οικονομικά) θα επηρεάσει με μάλλον αρνητικό τρόπο τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Ίσως χάσετε μια πηγή εισοδήματος, μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε οικονομικά για ένα διάστημα το ταίρι σας ή να συνδράμετε ένα κοντινό σας πρόσωπο. Κάποια παλιά μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν και χαμένα αντικείμενα να βρεθούν. Οι σχέση με το ταίρι σας χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτικό πάθος το διάστημα αυτό.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Νοέμβριο: 1, 3, 7, 12, 14

Δυσμενείς μέρες για τον Νοέμβριο: 4, 8, 26, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…