Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο Ήλιος βρίσκεται στον ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, για να περάσει και αυτός στην συνέχεια στις 17.11 στον 2ο, τον καθαρά οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Τις πρώτες μέρες του μήνα είναι πολύ πιθανό να είστε υπερδραστήριοι αλλά και υπερκινητικοί, καθώς δεν θα μπορείτε να καθίσετε στιγμή ήρεμοι. Είναι όμως και ένα χρονικό διάστημα που μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας επαγγελματικά και να καταφέρετε θαύματα. Και στην συνέχεια, με το πέρασμα του Ερμή στον οίκο των οικονομικών σας, θα έχετε την δυνατότητα να συνάψετε κερδοφόρες συμφωνίες και να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά
Η Αφροδίτη θα περάσει επίσης τις δύο πρώτες βδομάδες του μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, για να μετακινηθεί στις 16.11 στον 2ο, τον οίκο των οικονομικών σας. Όσο θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο θα έχετε απίστευτη γοητεία και οι γύρω σας θα έλκονται από την ακτινοβολία σας. Είναι το διάστημα που μπορείτε να κάνετε εύκολα γνωριμίες και να ξεκινήσετε καινούργιες ρομαντικές σχέσεις, οι οποίες θα έχουν καλές προοπτικές να διαρκέσουν στο μέλλον. Μετά τα μέσα του μήνα το ενδιαφέρον σας στρέφεται περισσότερο σε ζητήματα οικονομικής επιβίωσης και επεξεργάζεστε νέες στρατηγικές, για το πως να αυξήσετε το εισόδημα σας και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Καλός ο έρωτας και οι ρομαντζάδες, αλλά για τα πάντα χρειάζονται χρήματα…

Η Πανσέληνος-ολική έκλειψη Σελήνης της 8 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις στενές σας σχέσεις, ρομαντικές, φιλικές ή επαγγελματικές. Έχει έρθει η χρονική στιγμή που θα πρέπει να βρείτε τις σωστές ισορροπίες μεταξύ των προσωπικών αναγκών και επιδιώξεων, και αυτών των άλλων. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη της 24.11 φωτίζει θέματα εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων για το ζώδιο σας. θέστε ρεαλιστικούς στόχους για την αύξηση των εισοδημάτων σας και αναζητήστε νέες πηγές εισοδημάτων.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 7, 12, 17, 22, 26, 30
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 10, 15, 19, 24, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…