Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Στις 23 του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και την τελευταία βδομάδα του μήνα αναμένεται να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς, να αποφεύγετε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, απορροφημένοι από τα αιώνια υπαρξιακά σας προβλήματα. Ο Ερμής θα συνεχίσει μέσα στον Σεπτέμβριο να κινείται στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι πολύ έντονο το ενδεχόμενο να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή διαπληκτισμοί με φιλικά πρόσωπα αλλά και με το άμεσο περιβάλλον σας. Δεν είναι μια κατάλληλη εποχή για δημόσιες ομιλίες ή για σημαντικές επαφές. Μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή, οι φιλικές και κοινωνικές επαφές αποκαθίστανται, τα προβλήματα παραμερίζονται και οι υποθέσεις σας μπορούν επιτέλους να προχωρήσουν κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια ή προβλήματα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει όλο τον Σεπτέμβρη στον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια διέλευση που ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου. Στις 4/09 δε, ολοκληρώνεται η ανάδρομη πορεία της και μπορείτε πλέον να ανασάνετε, μια και σιγά σιγά θα αρχίσουν να εκλείπουν τα προβλήματα τόσο στις σχέσεις σας όσο και στα οικονομικά σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα καταφέρετε να επαναφέρετε την ηρεμία στην σχέση σας, να επιλύσετε τις διαφορές που προέκυψαν τις τελευταίες βδομάδες και να απολαύσετε την γαλήνη. Σε κάποιες δε περιπτώσεις, ίσως να αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά μαζί με το ταίρι σας ή θα σας στηρίξει έμπρακτα σε μια νέα σας επαγγελματική δραστηριότητα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μην περιμένετε να σας προσεγγίσει το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά, κάντε το πρώτο βήμα και κυνηγήστε το όνειρό σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σας οίκο σηματοδοτεί μια εξαιρετική στιγμή να βρείτε ομοϊδεάτες ή υποστηρικτές του έργου σας, να συνασπιστείτε ή να συνεργαστείτε, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Κατά την διάρκεια επιρροής της Νέας Σελήνης ίσως να αναλάβετε σημαντικά έργα ή και να αλλάξετε το περιβάλλον σας. Προσέξτε ωστόσο ποιους εμπιστεύεστε!

 

Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υπηρεσίας και υγεία) συνιστά να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα. Όποια και αν είναι η επαγγελματική σας απασχόληση, το διάστημα επιρροής της Πανσελήνου θα έχετε ένα εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα και πολλές ώρες δουλειάς την μέρα. Προσοχή σε ανταγωνιστές, ζηλόφθονους συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 4, 8, 14, 23, 28     

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  2, 11, 26, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…