Σκορπιός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, φοβίες και περιορισμοί) και καλείστε να βάλετε σε τάξη τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και να ιεραρχήσετε προτεραιότητες. Ότι δεν «βγαίνει», μην το πιέζετε, γιατί ίσως δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να γίνει. Όσοι δεν είστε ευχαριστημένοι με την παρούσα θέση εργασίας, ίσως να δοκιμάσετε τον μήνα αυτό να μετακινηθείτε, οι απολαβές όμως δεν προβλέπεται να είναι το ίδιο καλές. Ο Ερμής από τον 1ο οίκο (προσωπικότητα!) και από τα μέσα του μήνα ανάδρομος, σας καλεί να μελετήσετε και να καλύψετε τα κενά ή να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο σας.

Οικονομικά δεν θα είστε άσχημα μέσα στον Οκτώβριο και έρχονται έσοδα από τρίτους, όπως είναι για παράδειγμα μια επαγγελματική δραστηριότητα από κοινού με κάποια άτομα ή από πρόσθετο εισόδημα του συντρόφου σας που θα μπει στον κοινό κουμπαρά, εάν ζείτε μαζί.

 Η Αφροδίτη από τον 11ο οίκο (ομοϊδεάτες, φίλοι, κοινωνική ζωή) είναι ότι καλύτερο για την σχέση σας! Είναι η τέλεια περίοδος να δεσμευτείτε σοβαρά και να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο σοβαρό εξελικτικό βήμα. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μετά τα μέσα του μήνα, από παρεξηγήσεις και μικρο-προστριβές.

 Η Αφροδίτη στην θέση αυτή φέρνει πολλές φορές καινούριες σχέσεις με άτομα που μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα ή δραστηριότητες. Μπορεί να είναι ένας επιχειρηματικός εταίρος ή να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο που σας στήριξε οικονομικά για να βάλετε τις βάσεις στην δική σας επαγγελματική προσπάθεια. Μπορεί επίσης να φέρει για τους αδέσμευτους μια σχέση με ένα πρόσωπο που θεωρούσανε φίλο, αλλά που υπήρχαν βαθύτερα συναισθήματα εδώ και καιρό και από τους δύο.

 

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…