Σκορπιός

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου (μέχρι τις 23/07) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Στις 23 του μήνα περνάει ο στον Λέοντα και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο μήνας είναι αρκετά δραστήριος και οι δυνατότητες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές. Νέες γνώσεις ή καινούργιες εμπειρίες ίσως να αποτελέσουν αφορμή να αλλάξετε κάποιες απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Τον Ιούλιο ευνοούνται επίσης τα μακρινά ταξίδια, ιδίως μέσα στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Προσοχή θα χρειαστεί στο δεύτερο δεκαήμερο στην οδική σας συμπεριφορά, γιατί είναι αυξημένος ο κίνδυνος ατυχημάτων. Ο Ερμής θα βρίσκεται μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο ηλιακό οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, που όμως δεν θα οφείλονται τόσο στην σκληρή δουλειά, όσο στις καλές δημόσιες σχέσεις. Τις τελευταίες μέρες του μήνα περνάει και αυτός στον 11ο οίκο, βοηθώντας σας να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας. Εάν έχετε προγραμματίσει επιχειρηματικές επαφές μέσα στον Ιούλιο, θα ήταν καλύτερο να τις πραγματοποιήσετε μέσα στο πρώτο μισό του μήνα, προκειμένου να έχουν θετικότερη έκβαση. Ιδέες και σχέδια υλοποιούνται ευκολότερα, εάν υπάρχουν ομοϊδεάτες να σας υποστηρίζουν. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις για να μην αντιμετωπίσετε αρνητικές επιπτώσεις αργότερα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη συνεχίζει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα την διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Στις 23 Ιουλίου δε, βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη για τις επόμενες βδομάδες. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη το διάστημα αυτό στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση, που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, κατά το οποίο συναντά η Αφροδίτη τον Άρη, θα καταναλώσετε πολύ χρόνο και ενέργεια σε ζητήματα καριέρας, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε σύντροφο και οικογένεια. Τις τελευταίες μέρες δε του μήνα, που γυρίζει ο πλανήτης ανάδρομος, δεν αποκλείονται γκρίνιες, εντάσεις και διαπληκτισμοί με το ταίρι σας. Εάν υπάρχει παράλληλη σχέση, το διάστημα που ακολουθεί θα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να αποκαλυφθεί και να εκτεθείτε. Δεν συνιστάται να ξεκινήσουν καινούργιες ερωτικές σχέσεις με τον Αφροδίτη ανάδρομη, γιατί δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιβιώσει και να στεριώσει.

 

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με συγγενικά πρόσωπα ή να λύσετε τις διαφορές σας. Εάν έχετε προγραμματίσει ταξίδια την περίοδο επιρροής της Πανσελήνου, ίσως να χρειαστεί ένας εκ νέου σχεδιασμός. Λάθη με έγγραφα είναι πιθανά και θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος να διορθωθούν. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) θα σας ωθήσει να εξετάσετε τα δεδομένα από διαφορετική οπτική για να κατακτήσετε την επιτυχία. Αποφύγετε την ρουτίνα, ενεργοποιηθείτε και στοχεύσετε στην κορυφή. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας φέρει την επιτυχία, όσο παράλογοι και αν φαίνονται εκ πρώτης όψεως οι στόχοι μας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 1, 10, 14, 24, 29     

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 3, 12, 16, 21

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…